Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Lenne néhány kérdésem a...

Lenne néhány kérdésem a törpenyulak tartásáról, etetéséről (? ).

Figyelt kérdés

1. Mennyibe kerül maga a nyuszi? Honnan érdemes venni( kisállatbolt vagy tenyésztő vagy hirdetések neten)?

2. Mekkora ketrec kell neki? 50*50 kicsi? Mennyibe kerül egy megfelelő méretű ketrec?

3. Melyik a legjobb nyúltáp? Mennyit kell neki adni? Mit ehet még?

4. Mennyi ideig kell a ketrecen kívül lennie? Ki kell vinni a kertbe is?

5. Nehéz tartani?

6. Milyen betegségekre figyeljek oda (huzat, túl meleg van)?

7. Leírnátok a költségeket? (pl: ketrec: x Ft, táp: x Ft, A nyuszi: x Ft)

Milyen nyuszitok van? Melyiket ajánljátok (hosszú szőrű, kosorrú...)

Kezdő vagyok, még nincs nyulam, ezért mindent meg szeretnék róla tudni, főleg az árakról!

Weboldalakat is írhattok ahol ezek le vannak írva!

Köszönöm!

2011. jan. 23. 11:21
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek!

Eldöntöttük: Jövőre lehet egy nyulam, de még biztos nem.

Addig is sokat fogok olvasni róluk! Nyugodtan írhattok még :)

2011. jan. 26. 16:23
 12/15 anonim ***** válasza:
ha kicsit utánanéznél, rájönnél h a toy is egy fajta-.-' és nem vicc:) úgyh mielőtt kritizálsz, nézz körül:)
2011. febr. 16. 09:39
 13/15 anonim ***** válasza:

hát képzeld el picilány (vagy nagylány aki irta (utolsó))

hogy több évtizedes tapasztalatokkal rendelkező tenyésztők mondták már nekem hogy ezt a nevet, szimplán a divatnak köszönhetően ócska kis szaporítók találták ki, hogy jól hangozzon hogy "toy" mint játéknyuszi.

2011. febr. 16. 18:36
 14/15 anonim ***** válasza:
A toy elnevezést az oroszlánfejűre szokták használni, talán az állófülűre, de ez nem egy törzskönyvezhető fajta név, és külföldi oldalakon sincs. De egyébként itt a marketing a lényeg, mint az extra mini elnevezéssel is, de ez csak reklámfogás.
2011. febr. 16. 22:59
 15/15 knife1 válasza:
Látom a sok "fotelrambó" mennyi hülyeséget ír le, ami csak arra jó , hogy kiürítse a zsebed. Törpenyúl (most 2014-ben) 1000-3000Ft/db (én csak az olcsóbbat venném). Az 50x50-es ketrec nem túl nagy, de elég. Táp: sima süldőtáp, 3mm-s granulátum: 190 Ft/kg a gyógyszeres kb. 220Ft/kg. Bármit adhatsz még mellé (zöldség, gyümölcs, gabonafélék,de még kenyérhéjat is). Nem kell ketrecen kívül lennie, de nagyon élvezi a rohangászást.Nem nehéz tartani, etetni,itatni és takarítani kell (ez nem csincsilla). Jó régi a kérdés, úgyhogy gondolom, már túl vagy pár jószágon, de nem bírtam nézni ezt a sok idióta "jótanácsot".
2014. okt. 6. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!