Hova lehetne kiengedni a tengerimalacom?
Figyelt kérdés
Szeretném kiengedni kicsit szaladgálni,de én a szobámban nem fogom szabadjára engedni. Nem akarom,hogy összepiszkítson minden,illetve a kábeleket megrágja. Valami ötlet? Vagy rekesszek el neki egy kis helyet? És oda mit tegyek,hogy ne uncsizzon?2009. febr. 3. 13:55
1/4 anonim válasza:
tedd nyugodtan a kirekesztett részbe. De! az enyém csak gubbasztott a fal mellett, összerezzent mindenre. Ekkor kapott egy kis "fészket ahol elbújhatott. na utána nem jött elő többet. Viszont ha kienged vigyázz nagyon fürge tud lenni, iszonyat gyorsan eltűnik az ágy, szekrény...stb alatt ahonnan nehéz épségben kiszerelni!
Sok sikert!
Szerintem a világ legbutább állata, de én imádtam, 7évet és 4szülést ért meg velem Balázska... :))))))))))
2/4 A kérdező kommentje:
Nem tud hova bebújni,nincs akkora rés,hogy beférjen bárhova is.
És aki csak úgy kiengedi,annak nem pisil össze-vissza mindent? Vagy az hogy oldja meg?
2009. febr. 3. 14:16
3/4 anonim válasza:
Én elkerítek egy részt a aszobámban, ahol nincs konektor és nem tud bebújni sehova, a szőnyegre pedig rakok sok-sok pokrócot, így ha pisilnek, akkor az felszívja. Most is épp kint vannak:)
4/4 anonim válasza:
Én a malacaimat(ketten vannak) a fürdőben "tartom", igy nem unatkoznak nem kell félnem hogy összepisilik a szönyeget mivel benn van a macska alom meg a sajátjuk igy már megtanulták hogy oda kell. Nem baj hogy büdös lesz(de azért persze hetente kell ugyanugy takaritani) mivel a fürdőben vannak, szal szerintem tarthatod ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!