Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Miért nyomja ki tengerimalacun...

Miért nyomja ki tengerimalacunk a fenekét, és sipákol miközbe simogatjuk?

Figyelt kérdés
látványra olyan mint a macska amikor tüzel,de nekem úgy tünik mintha a hasa fájna.Még csak 2 hete van meg,és nem igazán tudjuk mi van ilyenkor.
2009. febr. 2. 12:11
 1/8 anonim ***** válasza:

Ez akkor van mikor kiveszed? Vagy úgy alaphelyzetben a ketrecében/terráriumában?

Hm.. Milyen hangot ad ki? Inkább ilyen panaszosat,vagy inkább,mint mikor kajáért kunyorog? Nekem egyszer vlt ilyen,hogy a fenekét a kezembe nyomta,mikor kapott egy paprikát,úgy,hogy a kezemben volt. De sajnos,nemtudom a tied miért csinálja.:(

2009. febr. 2. 12:57
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem csak boldog. Ha minden rendben van vele, akkor biztosan csak élvezi, hogy simogatod.
2009. febr. 2. 13:46
 3/8 A kérdező kommentje:
Akkor szokta ezt csinálni mikor kivesszük a ketrecből és ölbe vesszük vagy rátesszük az ágyra,és ott simizzuk.Még a hátsó lábait is kinyújtja közbe.Eszik rendesen és már nött is mióta nálúnk van,úgy hogyigazából ezért nem értem.
2009. febr. 2. 13:52
 4/8 A kérdező kommentje:
ja és más hangot ad ki nem olyat mint amikor kaját kunyerál,hanem mintha mondani akarna valamit folyamatos sikítós hangon.
2009. febr. 2. 13:55
 5/8 anonim ***** válasza:
Akkor valószínű boldog. Vagy ijedt. Hátha az idő elmulasztja. :)
2009. febr. 2. 16:49
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem örömében csinálja. Az enyémek még a farukat is dobálták és szaladgáltak közben,amikor kivettem a helyükről.
2009. febr. 4. 16:42
 7/8 anonim ***** válasza:
Fiú malacod van? Mert akkor lehet, hogy udvarol... Berreg hangot is ad ki?
2009. aug. 29. 12:37
 8/8 anonim válasza:
Nekem lány tengeri malacom volt, és ugyanezt csinálta. Teljesen elterült mikor kivettük... de amikor a ketrecében simogattam meg akkor meg nem csinálta, hanem elfutott. Szerintem ez olyan, mint amikor a kutya hempereg a hátán, vagyis "megadja" magát.
2010. márc. 27. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!