Félénk a csincsilla?
Szia!
Nem,egyáltalán nem,énis most szeretnék egyet,de egyépként nagyon szeretnivaló jószágok.
Vagyis..tűri,ha kiveszed,és nem fél,de nem öleb.:)
remélem,érted :)
Szia!
Nekem 5 éve van egy fiú csincsillám. Kimondottan félénk már az elején sem volt, sőt azt kell mondanom, az enyém egy kimondottam macsó példány. Már felnőtt volt, amikor kaptunk egy kismacskát, és simán nekiment, sőt a kutya fülét is megharapta, amikor belelógótt a ketrecébe. Embert soha nem harapott meg. Ha nem akarja, hogy megfogjuk, egyszerűen pufog.
Hetente 1-2 alkalommal szoktuk kiengedni a nappaliban, akkor őrült futkosást művel, a falakon dobbantva kanyarodik. Odajön egy-egy falat kekszért, vagy mazsoláért, és kilopja a kezünkből. Visszarakni úgy tudom, hogy fürdetőhomokot szórok a tálcájára, azért beugrik.
A ketrecen belül a legszelídebb, odajön a rácshoz, hogy vakargassuk a füle tövét és a pocakját.
Ettől függetlenül nem a legbújósabb állat, túl aktív hozzá. A tengerimalacainkat sokkal jobban lehet gyömöszölni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!