Milyen állat a slow loris? Lehet tartani ilyen állatot? Írjatok lécci infókat róla!
Lajhármaki.Aranyos,de én nem vállalnám be.
Hogyne tarthatna. Csak rengeteg engedely kell hozza. Es dragak nagyon. De ugysem akarod Te ezt... ez nem kutya. Tobbet kell vele foglalkozni mint egy csecsemovel, es teleszarja a lakast. Meg altalanossagban a tobbi majom is.
Amugyis majmokat nem tartunk otthon jegyezd meg. Arra valo az allatkert.
S.
A kajajara meg ramenne a gatyad!
(elozo)
Kösssszi a válazokat!
Csak azért kérdezttem mert láttam egy vidit és megtetszett de nem gondoltam komolyan h tartsak ilyet.
Illegálisan. Ázsiában az élőlények kereskedelmét és úgy általában az állatvédelmet nem veszik valami komolyan. Japánban egy ilyen állatot egy drágább fajtatiszta kutya árából megkapsz, és még csak nem is kell messzire menned a beszerzéséhez. Európába már nem lehet áthozni, mert szigorúan ellenőrzik az állatimportot.
A videókon látható cukimuki állatokat a vadonból gyűjtik be, a szopós kicsiket elszakítják az anyjuktól. Délkelet-Ázsiában tele vannak velük a piacok. A befogott kölykök nagy része elpusztul, az a néhány, ami eljut valami japán liba lakásába, meg csinálja a reklámot az egésznek.
én most nézek egy dokumentumfilmet erről az állatról, be is linkelem azoknak, akik tudnak angolul, kb. 19 percnél beszél a háziállatként való tartásáról. állítólag nagyon büdösek és nem mellékesen halálos méreg a harapásuk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!