Milyen tengerimalacaitok vannak?
Figyelt kérdés
Letszi mutassatok kepet is rola es hogy milyen fajata mi a neve .2011. jan. 13. 17:23
1/8 Nogi válasza:
Hát képet sajna nem tudok roluk mutatni de el tudom mondani.
3 db van.
1 perui hosszuszőrű akinek a neve:Cinti
2 db keverék nekik a nevük:Füli,Mogyi
2/8 anonim 

válasza:

Nekem egy perui hosszúszőrű, akárcsak egy vörös paróka, pont olyan színű, mint a hajam :)
3/8 anonim 

válasza:

2 van nekem.Az egyik pici még,barna színű,mandula a neve,a másik idősebb és öreg,annak Rozsé a neve.
4/8 anonim 

válasza:

Szia,nekem egy tricolor angol rövidszőrű kislány van.Maci a neve,és 2 és fél éves.
5/8 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat:)
2011. jan. 15. 17:20
6/8 anonim 

válasza:

Nekem van egy közepesrövid szőrű tengerimalacom a fajtát nem tudom, de itt egy kép róla. A neve Vacak.
C:\Documents and Settings\Tímea Otthon\Asztal\DSC_0028.JPG
7/8 anonim 

válasza:

Nekem 6 simaszőrű malackám van
Kissztracsi, Nagysztracsi, Milka, Frufru, Gombi, Jelli
8/8 anonim 

válasza:

nekem egy abesszin tengerimalacom van, és olyan barnás-szürkés színe van mint a vadnyulaknak :) tavasszal lesz 2 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!