Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Mi lehet a baja a hörcsögömnek...

Mi lehet a baja a hörcsögömnek? Még soha nem láttam ilyet.

Figyelt kérdés

Már korábban is volt hörcsögöm.De nem találkoztam még ilyennel.Nőstény hörcsögöm van lassan már 2 éves,de a nemiszerve(nem tudom hogy írjam) nagyon megdagadt.Biztosan fáj neki és én is megijedtem.Gondolkoztam rajta,hogy elviszem állatorvoshoz,de előtte megkérdezem,ha tudok segíteni azt előre is köszönöm.Itt van 2 kép hátha segít:

[link]

[link]

2011. jan. 12. 22:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

szegény bigyó :(

szerintem vidd állatorvoshoz. lehet, hogy tályog..lehet belement a forgács és attól gyulladt be.

vagy rosszabb esetben rák :( régen amikor volt sokáig nagyon sok hörink, akkor sajnos sok rákban halt meg :( És nagy dudrok nőttek rájuk, és nagyon sajnáltuk őket, mert élni akartak, hiszen ettek és ettek és ettek megállás nélkül, mert gyógyulni szerettek volna. De amikor egy beteg állat már nem is evett, akkor altattuk el, mert akkor lassan éhen halt volna, és az se jó.

Remélem vele nincs nagy baj, és ez csak egy tályog, ami kitisztul, és meggyógyul a kis szőrcsög. :)

De mindenesetre vidd el orvoshoz!

Minden jót kívánok, és ha lesz valami fejlemény akkor írj! :)

2011. jan. 12. 23:01
 2/12 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy mi lehet, de holnap rögtön orvoshoz!
2011. jan. 12. 23:20
 3/12 anonim ***** válasza:
Ez elég randán néz ki, ne próbálkozz házi praktikákkal. Talán felsérthette valamivel vagy belement valami, és begyulladt. Vidd állatorvoshoz minél hamarabb!
2011. jan. 13. 01:11
 4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,akkor elviszem.És ha lesz valami írok kedves első válaszoló!Köszi
2011. jan. 13. 07:16
 5/12 anonim ***** válasza:

Oké! Várni fogom. :)

Minden jót, és sok szerencsét!

2011. jan. 13. 09:47
 6/12 anonim ***** válasza:
Szia,hogy van a KisHörcsögöd?
2011. jan. 13. 17:26
 7/12 anonim ***** válasza:
na mi a helyzet? mesélj :) Remélem jól van a kis szőrcsög. :)
2011. jan. 13. 21:38
 8/12 A kérdező kommentje:
Hát ma megpróbáltam azt hogy csináltam neki kamillateát és azzal..de nem ért semmit..és nem tudom ha el is viszem hova vigyem az állatorvos tud vele csinálni valamit?Félek,hogy nem ,amúgy meg jól van nem úgy néz ki ,mint aki a halálán van:)De nem tudom anyum azt mondta elég drága és nem is biztos,hogy tudnak vele mit csinálni,de azért akkor is..engem nagyon aggaszt.:S
2011. jan. 13. 22:21
 9/12 anonim ***** válasza:
Én elvinném, mert halogatással lehet, hogy rosszabbodni fog.
2011. jan. 14. 10:12
 10/12 A kérdező kommentje:
Na sziasztok a helyzet az ,hogy hazaértem.És megnéztem és most már teljesen jó:)Úgy örülök ,szerintem csak begyulladt de a lényeg az,hogy megint normális!:)Köszönöm az eddigi kommenteket!
2011. jan. 16. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!