Milyen nyulat vegyek?
Figyelt kérdés
Szeretnék valamilyen törpenyulat de még nem tudom hogy milyen legyen... Már több esélyes van! Talán a legesélyesebb nálam a kosorrú törpenyúl! De külön a fajtáról nem tudok sokat... Lécci adjatok infókat! Illetve ha valakinek ilyen eladó nyuszija: [link] az is szóljon! Nagyon köszönöm előre is a válaszokat!2011. jan. 9. 17:02
1/11 Platypus válasza:
A törpenyúlfajták igazán csak a kinézetükben, és egy kicsit a méretükben különböznek. Nekem a holland törpe tetszik nagyon a pici hegyes füleivel, színben pedig a fekete-cser. A kosorrú a nagyobb törpenyúl fajták közé tartozik, 1,5 kg az átlagsúlya.
Itt találsz infókat:
2/11 anonim válasza:
Holland törpenyulunk van, de a kedvencem a törpe rex nyúl, itt van róla infó: [link] (de vannak még tenyésztők)
3/11 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm! Megváltozott a véleményem, lehet hogy nem kosorrú lesz! :D
2011. jan. 11. 14:13
4/11 A kérdező kommentje:
Létezik lógófülű holland törpenyúl?
2011. jan. 11. 14:16
5/11 A kérdező kommentje:
A megadott URL címen lévő nyuszi milyen fajta?
2011. jan. 11. 14:21
6/11 anonim válasza:
Kosorrú (lógófülű) holland nem létezik, de a miniatűr kosorrú súlyban annyi mint egy holland.
7/11 A kérdező kommentje:
nagyon köszi!
2011. jan. 11. 16:02
8/11 anonim válasza:
Kosorrú is jó, de nálam most a csincsilla a nyerő.
Régen volt nyuszim, csak az olyan durcás volt mindig..
A csincsilla szerintem viselkedésre aranyosabb.
9/11 anonim válasza:
ÍRDD BEEE a GOOGLE-ba,hogy oroszlánfejü
10/11 A kérdező kommentje:
Szerintem törpe méretű kosorrú lesz! :D
2011. jan. 15. 23:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!