Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Hogy tudnám kézhez szoktatni?...

Hogy tudnám kézhez szoktatni? (aranyhörcsög) gyors váválaszt:D

Figyelt kérdés
Már félek kivenni az akváriumból mert röktön tolakszik ki a kezemből. egyszer már ki is ugrott pedig szorítottam(nem úgy hogy baja essen csak amennyire kell) de nagyon gyors és hát nehéz bánni vele.(nem rég van meg)
2011. jan. 9. 14:25
 1/7 anonim ***** válasza:
elöbb simogasd a helyén. Nem tom mibe tartod.:) Beszélj hozzá h szokja a hangod. Adj a kezedből kaját. Meg fog szokni. Egy hörcsög tenyésztő
2011. jan. 9. 14:37
 2/7 A kérdező kommentje:
köszi. hát remélem
2011. jan. 9. 15:42
 3/7 A kérdező kommentje:
esküszöm eladom!:@ és veszek egy tengerimalacot vagy egy nyulat mert ez kezelhetetlen. kivettem és kiugrott a kezemből ép hogy meg tudtam fogni.:@
2011. jan. 9. 18:43
 4/7 anonim ***** válasza:
Én adok neked dzsungáriait ha akarod. Ők nagyon aranyosak és könnyen kezelhetőek és nem ugrálnak. A tengerimalac mindig vinnyog hullik a szőre és sűrűbben kell takarítani is. Én utálom őket. A hörcsik nagyon édesek. A legelső válaszoló vagyok.
2011. jan. 9. 19:06
 5/7 anonim ***** válasza:

Neked sztem állat se való..

az hogy ilyen biztos megvan az oka. Aki meg nem tud bánni az állatokkal az meg ne is tartson...

2011. jan. 9. 20:03
 6/7 A kérdező kommentje:
na ide figyelj nekem szerintem több állatom volt mint neked! történetesen van 7 kutyám pusztán azért mert imádom a kutyákat. Volt már tengeri malacom és nagyon hosszú és boldog élt és mellesleg a testvérmnek is van egy aranyhörcsöge és az már az első pillanattól aranyos és kedves volt. Ez pedig éphogy kivettem a dobozból kiugrott akezemből hát ezt hogy magyarázod?
2011. jan. 9. 21:16
 7/7 A kérdező kommentje:
és amúgy köszönöm már volt dzsungáriai hörim de nekem az azért nem tetszik mert túl pici és alig lehet megfogi de amúgy nagyon aranyos. és kösz
2011. jan. 9. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!