Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Nem akar enni a tengerimalacom...

Nem akar enni a tengerimalacom, mit csináljak?

Figyelt kérdés
2009. jan. 28. 21:26
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

A hangulata milyen? Iszik azért?

Minél előbb vidd állatorvoshoz, ugyanis a malacoknak (mivel rágcsálók) gyors az anyagcseréjük, és hamar elpusztulnak, ha nem esznek.

Jobbulást a malackának!

2009. jan. 29. 08:36
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Sürgősen állatorvoshoz!
2009. jan. 29. 08:59
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

a cociddal azonnal állatorvoshoz kell fordulnod!

Ha nem ért hozzájuk, erőltesd rá, hogy nézze meg a malac hátsó fogait. ha összenőnek, és fáj, nem eszik.

Se széna, se magok??

Ne feledkezz meg arról, hogy kérj bélflóra regenerálót a malacnak!

Utána zöldségturmixszal fecskendőből etesd.+ a bélflórás.

Lehetőleg ne tablettát kérj a regenerálóból, hanem port. könnyebb beadni egy malacnak a híg gyógyszert mint a keményet..főleg gyakorlatlanul..(hidd el tudom..volt egy cocim akit gyógyszereznem kellett egész életében..szerencsére semmiféle gondja nem volt a gyógyszerektől, gyakran vittem orvoshoz kontrollra, vigyáztam rá, ezért nem illene megbélyegezni. sokat jelentett nekem)

Szóval orvos. És kérlek írd meg mi lett. hogy mennyi idős a coci stb..kortól függően is lehetnek eltérő problémái.

2009. jan. 29. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!