Ugye nem lesz baja egyik malackámnak se?
Egy órája ébredtem,megszületett két malacka (nagyjából időre).Az anyjuk még nem ette meg egyik méhlepényt se,az egyik kismalac tiszta,szép,mászkálgat,rendben van.De a másik,bár tiszta,de a hátsó lábai lógnak hátrafele,menni se láttam,bár lehet ő született később,azért.
Normális hogy így vannak a lábai?
És az hogy nincs megéve a méhlepény?Sajnos nem tudom mikor születtek,pedig itt vannak tőlem 2 méterre,de csend volt egész éjjel.
És az anya nincs a kicsik mellett,magában van,nem mocorog.(mármint nem mászkál,csak arrébb huzódott mikor meghallotta h megyek be)
És ami a legrosszabb,otthon kellett hagynom,muszáj dolgozni (kéretik nem beszólni,más se kockáztatja az állásást ilyenért).
Bár 1kor próbálok hazamenni,de féltem őket.sehol nem irták,hogy ennyire lestrapálódik az anya,meg lóg a kicsi lába mint ha torzszülött lenne:S
A kicsit is és az anyát is meg kell mutatni állatorvosnak!Mindenképpen!
Nem nagyon értek a malacokhoz,de a kutyáknál,ha ilyen az anya,akkor szinte biztos,hogy valami baj volt a szülésnél.
A kicsi lába szerintem attól,hogy másodiknak született,még kéne,hogy működjön.Ez biztos,hogy nem normális!
Igazából ennél többet nem tudok segíteni.Viszont az állatorvos kötelező!Mert így lehet,hogy az anya és a malac is elpusztul!
délig muszáj benn lennem,hamarabb nem engednek el:S
de 1re vár a doki (2 hete voltunk utoljára,már akkoris mondta h kicsi még az elléshez,de nem az én hibám,a kereskedésben elnézték a nemét,már késő volt,vemhes lett)
remélem nem lesz baja mire hazaérek
nem nyúltam hozzájuk reggel
de akkor hogy vigyem dokihoz ha nem foghatom meg??
az anyamalac elpusztult mire hazaértem:(
a két kicsi jól van,bár az egyik furán mozog,doki azt mondta születés közben sérült meg,nem tud vele mit csinálni,majd eldől megmarad-e
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!