S. O. S vemhes a tengerimalacom?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Azt szeretném kérdezni vemhes-e a tengerimalacom mert, napról napra nő a hasa és nem tom lehet rugdossák a kicsinyek a hasát mert mozog a hasa kicsit gyorsabban mint levegőtvesz!Remélem nincs semmi baja mert félek ha valami baja van!2 hete van meg apámtól kaptam Mikulásra és nem kicsi példány nem tudjuk fiu-e vagy lány.Sokat is pihen!Elöre is köszi :/2011. jan. 3. 15:23
1/5 anonim válasza:
Van/volt mellette hím is? Ha igen, akkor vszínű, hogy az. De lehet, hogy beteg.
Ha kiderül, hogy vemhes, ne ijedj meg, a kis tengerimalacokkal semmi gond:) gyorsan önállóak.
2/5 A kérdező kommentje:
nem volt mellette hím de már felnőtten kaptam szal nem tom azelött volt e
2011. jan. 3. 17:25
3/5 anonim válasza:
ha már látványosan nő a pocakja,akkor kb másfél hónapos vemhes,még 2-3 hét és jönnek a kicsik
fogd a kezedbe,hagyd hogy a pocakjával ráfeküdjön a tenyeredre...érezni fogod ahogy rugdosnak a kicsik
kereskedésben,vagy ahol vette,simán össze lehetett zárva himmel
4/5 anonim válasza:
Orvoshoz kéne vinni, mivel, ha nem vemhes, elég valószínű, hogy fel van puffadva. A puffadást kezelni kell, mert végzetes lehet.
5/5 anonim válasza:
Jaj, én nagyon imádtam mikor simogattam és fogtam óvatosan a terhes tengericucum pocakját :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!