Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Törpehöri: Boltban/teszvesz,...

Törpehöri: Boltban/teszvesz, vatera?

Figyelt kérdés

Honnan jobb venni?

Ha boltban veszem, akkor is lehet kézszelíd?

2011. jan. 1. 23:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Állatkereskedésben,még fiatalon ez a legjobb módszer. Mert akkor te tudod kiválasztani,és majd készhez szokik nálad!
2011. jan. 1. 23:36
 2/14 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem megkérdezni, hogy ha nem akarok fiú,lány párosítást, akkor lehet lányt lánnyal, vagy fiút fiúval? Vagy verekedni fognak?
2011. jan. 1. 23:41
 3/14 anonim ***** válasza:

Csak tenyésztőtől!! Sehonnan máshonnan!!

www.deltahamster.ewk.hu

2011. jan. 1. 23:55
 4/14 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Aláírom,tenyésztőtől a legjobb. Sajnos én egyszer egy beteg hörit fogtam ki egy állatkereskedésben. Amúgy fiatalon még nem nagyon lehet megkülönböztetni a fiú és a lány hörcsögöt. Szóval ahogy épp "kifogjátok" őket...
2011. jan. 1. 23:59
 5/14 anonim ***** válasza:
vatera?:DDD lehet licitalni horikre?:DDD azt mi feladjak postan?:DDDDD
2011. jan. 1. 23:59
 6/14 Platypus ***** válasza:

Egy hobbitenyésztőtől, aki foglalkozik az állataival, eleve szelíd hörcsögöt kapsz. Mire elválasztható lesz egy höri, már meg kell hogy szokja az ember közelségét. Később sokkal tovább tart és nem is lesz annyira szelíd. Egy boltban nem foglalkoznak az állatokkal, gyakorlatilag már el van vadulva, mire megveszik, akármilyen pici. Egy jó tenyésztőtől viszont akár felnőtt állatot is lehet venni, az is szelíd lesz.

Apróhirdetéses oldalakon, rágcsálós fórumokon keresd a tenyésztők hirdetéseit.

2011. jan. 2. 00:04
 7/14 anonim ***** válasza:

Csatlakozom az előttem szólókhoz, tenyésztőtől a legjobb.

Párban/csapatban (akár azonos, akár különböző nemű állatokról van szó) csak a roborovszki törpehörcsögöt lehet tartani, a dzungáriait vagy Campbellt egyedül KELL. Magányosan élő állatok, egyedül érzik jól magukat. Még a fiú-lány páros is gyakran verekszik, ráadásul a folyamatos fialás nagyon lestrapálja a nőstényt, ami miatt az jó eséllyel idő előtt elpusztul.

2011. jan. 2. 01:52
 8/14 anonim ***** válasza:
2011. jan. 2. 12:39
 9/14 anonim ***** válasza:
szerintem tenyésztőtől vegyél mert az üzletben és olyan emberek akik foglalkoznak vele de nem úgy etetik vagy tartják és 2 hetente fialtatják azok a hörik nagy része gén hibás és beteg és egyeltalán nem drágább tenyésztőnél mint üzletbe sőt,én 500 ft-tól 1500ft-ig persze ez színfüggő.sok sikert
2011. jan. 2. 14:25
 10/14 anonim ***** válasza:
milyen fajta törpe hörit szeretnél?amugy meg nem lehet fiút-fiúval vagy lánnyal-lányt össze rakni mert meg ölik egymást csak kizárólag fiú-lány párosítást lehet együtt tartani.ha meg mondod pontosan milyen fajtát szeretnél akkor segítek neked és mindent meg tudhatsz a neveléséről stb...ja és csak tenyésztőtől vegyél és csak kicsit persze a tenyésztők szelíden adják ki a kezükből ja és csak kicsin szoktathatóak egymáshoz.
2011. jan. 2. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!