Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Miért szaladgál? Hogy lehet...

Miért szaladgál? Hogy lehet erről leszoktatni?

Figyelt kérdés
A tengerimalacomnak éjszaka csak úgy eszébe jut és elkezd szaladgálni,ez az éjszaka közepén nagyon zavaró tud lenni....
2011. jan. 1. 22:58
 1/10 anonim ***** válasza:
talán mert éjszakai állat...??
2011. jan. 1. 23:02
 2/10 A kérdező kommentje:
de miért szaladgál?
2011. jan. 1. 23:09
 3/10 anonim ***** válasza:
Mit csináljon? Bámulja a tv-t???
2011. jan. 1. 23:14
 4/10 A kérdező kommentje:

nem,hanem pl aludjon.....tudom éjszakai állat,de ő nem szokott napközben sem aludni!!

és lécci értelmes válaszokat!!!!!

2011. jan. 1. 23:16
 5/10 anonim ***** válasza:
Napközben azért nem alszik mert zavarja sokminden, éjszaka azért, mert neki az a természetes. A szaladgálás pedig unaloműzés, vagy ha utána fekszik le aludni, akkor azzal fárasztja magát. Olyan helyre kell rakni, ahol nem zavar.
2011. jan. 1. 23:42
 6/10 A kérdező kommentje:

köszi(:

és napközben mi zavarhatja?

2011. jan. 1. 23:53
 7/10 gfero ***** válasza:
sajnos erről nem lehet leszoktatni .előre kelet volna utánanézni és akkor tudtad volna hogy milyen állatot veszel.estére nem tudod más helységbe rakni ahol nem zavar
2011. jan. 2. 08:19
 8/10 A kérdező kommentje:
amikor kicsi voltam akkor nagyon sok malackánk volt,de akkor inkább tesóm gondozta és én nem nagyon....vagyis tudtam hogy milyen állat.
2011. jan. 2. 12:35
 9/10 anonim ***** válasza:

Mennyit szoktad kiengedni? Talán ha naponta kiengeded, megfuttatod, akkor akkor éli ki a mozgásigényét, és nem este. Egy ketrec nagyon unalmas tud ám lenni... :(

Én is kénytelen voltam kivenni a kereket a patkányomtól, mert ugrál benne, amibe az egész rács beleremeg, na attól tényleg nem lehet aludni. Viszont igyekszem ezért cserébe naponta megfuttatni.

Nem mondom, hogy így nyugton marad, de talán kevesebbet fog rohangálni éjjel.

2011. jan. 2. 21:16
 10/10 A kérdező kommentje:
de ha kiteszem akkor megvan illetődve és nem nagyon megy sehová....és nagyon sokszor kiveszem,leteszem hogy futkározzon,de nem szaladgál...
2011. jan. 3. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!