Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Mit csináljak a nyikorgó...

Mit csináljak a nyikorgó mókuskerékkel?

Figyelt kérdés
A deguim fém mókuskereke napi 24 órában nyikorog,már nagyon kikészít, esetleg olajozzam be? milyen olajjal?
2011. jan. 1. 19:49
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem is mindig nyikorgott,én egy kicsi margarinnal kentem be.Ez jó volt nekem mert nem nyikorgott és jó volt a hörcsögeimnek,mert ők imádták és állandóan lenyalogatták a mókuskerékről :)

Ezt a műveletet amúgy kb hetente meg kellett ismételnem.

2011. jan. 1. 19:57
 2/5 anonim válasza:
Az én egereimnél is ez van.Én étolajat használtam,de igen:hetente meg kell ismételni ezt.
2011. jan. 1. 20:06
 3/5 anonim ***** válasza:
Étolajjal, vagy disznózsírral kend be.
2011. jan. 1. 20:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Vegyél nekik fából készültet. Az egereimnek eleinte csak fém játékaik voltak, de egyik éjjel az összeset kiszedtem, és vettem helyettük fát, hogy legalább néhány órán át tudjak nyugodtan aludni..
2011. jan. 1. 20:17
 5/5 anonim ***** válasza:

Én fecsibe szívok fel használt étolajat, és azt csöpögtetem a kerékre. Nálam is kb hetente kell újra olajozni.

Fából én még nem láttam kereket, a műanyagot pedig megennék...

2011. jan. 2. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!