Mit csináljak a nyikorgó mókuskerékkel?
Figyelt kérdés
A deguim fém mókuskereke napi 24 órában nyikorog,már nagyon kikészít, esetleg olajozzam be? milyen olajjal?2011. jan. 1. 19:49
1/5 anonim válasza:
Nekem is mindig nyikorgott,én egy kicsi margarinnal kentem be.Ez jó volt nekem mert nem nyikorgott és jó volt a hörcsögeimnek,mert ők imádták és állandóan lenyalogatták a mókuskerékről :)
Ezt a műveletet amúgy kb hetente meg kellett ismételnem.
2/5 anonim válasza:
Az én egereimnél is ez van.Én étolajat használtam,de igen:hetente meg kell ismételni ezt.
3/5 anonim válasza:
Étolajjal, vagy disznózsírral kend be.
4/5 anonim válasza:
Vegyél nekik fából készültet. Az egereimnek eleinte csak fém játékaik voltak, de egyik éjjel az összeset kiszedtem, és vettem helyettük fát, hogy legalább néhány órán át tudjak nyugodtan aludni..
5/5 anonim válasza:
Én fecsibe szívok fel használt étolajat, és azt csöpögtetem a kerékre. Nálam is kb hetente kell újra olajozni.
Fából én még nem láttam kereket, a műanyagot pedig megennék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!