Mi lehet a tengerimalackámmal? (fontos)
Sajnos nem tudom, de szerintem amint lehet, vidd el dokihoz. Addig is ne hagyd magára, foglalkozz vele, próbálj valami kaját tuszkolni bele (nem szó szerint), lehetőleg c-vitamint is. Ha egyedül hagyod, nagyon elhagyják magukat, az csak ront a helyzeten.
Nem evett valamit, amit eddig nem kapott? Esetleg nincs hasmenése? Ha igen, csak szénát adj neki, és c-vitamint.
Szerintem azonnal vidd állatorvoshoz, mert az én malackámat úgy kellett elaltatni, hogy egész nap aludt (legalábbis feküdt) és nem evett semmit. :'( És ő, ha jól tudom, 3-4 évesen halt meg. Tavalyelőtt január 26-án :'((((
13/L
Előbb evett egy pici kenyérhéját és egy kis krumplit.
Meg így néha mozog előre-hátra, bátyám szerint olyan mintha "öklendezne" de szerintem azt azért mégse.
Aj szegénykém :(
"..egy pici kenyérhéját és egy kis krumplit"
TE JÓ ÉG, szerinted mit eszik egy tengerimalac???!!!
Mióta él ilyeneken az a szerencsétlen? Szénát adj neki alapból, +zöldség és gyümölcs, de nem akármi !!! (Előtte olvass utána pontosan, ha még nem késő!)
Azonnal vidd orvoshoz, és mond el neki azt is, mivel eteted !!
Figyelj, a malcnak nem szabad K betűseket adni.Tudom, hogy csak jót akartál neki, de nagyon beteg lehet tőle. (vagy elpusztulhat, attól függően mennyit evett) Vidd el állatorvoshoz a picikét. K betűs NEM:
kukorica, káposzta, krumpli, karfiol,körte, kenyér, SEMMI K!! Egyedüli k betűs a KÍGYÓUBORKA!
Gyógyuljon meg!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!