Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Mi lehet a tengerimalackámmal?...

Mi lehet a tengerimalackámmal? (fontos)

Figyelt kérdés
Nagyon gyenge, remeg meg alig eszik..6 éves már. ugye nem fogom elveszíteni?:(
2010. dec. 31. 17:53
 1/10 anonim ***** válasza:

Sajnos nem tudom, de szerintem amint lehet, vidd el dokihoz. Addig is ne hagyd magára, foglalkozz vele, próbálj valami kaját tuszkolni bele (nem szó szerint), lehetőleg c-vitamint is. Ha egyedül hagyod, nagyon elhagyják magukat, az csak ront a helyzeten.

Nem evett valamit, amit eddig nem kapott? Esetleg nincs hasmenése? Ha igen, csak szénát adj neki, és c-vitamint.

2010. dec. 31. 18:06
 2/10 AnonymusAnonymus válasza:

Szerintem azonnal vidd állatorvoshoz, mert az én malackámat úgy kellett elaltatni, hogy egész nap aludt (legalábbis feküdt) és nem evett semmit. :'( És ő, ha jól tudom, 3-4 évesen halt meg. Tavalyelőtt január 26-án :'((((

13/L

2010. dec. 31. 18:08
 3/10 Platypus ***** válasza:
A 6 év nagyon szép kor egy tengerimalacnak. Nagyon öreg már, sajnos lehet hogy nem lehet rajta segíteni.
2010. dec. 31. 18:11
 4/10 AnonymusAnonymus válasza:
A mi másik malackánk most 5 éves. Az "aggkor" azthiszem 8 év. Ahhoz képest is nagyon szép életkor a 6 év! :)
2010. dec. 31. 18:16
 5/10 A kérdező kommentje:

Előbb evett egy pici kenyérhéját és egy kis krumplit.

Meg így néha mozog előre-hátra, bátyám szerint olyan mintha "öklendezne" de szerintem azt azért mégse.

Aj szegénykém :(

2010. dec. 31. 18:25
 6/10 anonim ***** válasza:

"..egy pici kenyérhéját és egy kis krumplit"

TE JÓ ÉG, szerinted mit eszik egy tengerimalac???!!!

Mióta él ilyeneken az a szerencsétlen? Szénát adj neki alapból, +zöldség és gyümölcs, de nem akármi !!! (Előtte olvass utána pontosan, ha még nem késő!)

Azonnal vidd orvoshoz, és mond el neki azt is, mivel eteted !!

2010. dec. 31. 19:12
 7/10 anonim ***** válasza:

Figyelj, a malcnak nem szabad K betűseket adni.Tudom, hogy csak jót akartál neki, de nagyon beteg lehet tőle. (vagy elpusztulhat, attól függően mennyit evett) Vidd el állatorvoshoz a picikét. K betűs NEM:

kukorica, káposzta, krumpli, karfiol,körte, kenyér, SEMMI K!! Egyedüli k betűs a KÍGYÓUBORKA!

Gyógyuljon meg!

2010. dec. 31. 21:48
 8/10 A kérdező kommentje:
csak most elsőnek kapott ezt mert más nincs itthol ami neki való..
2011. jan. 1. 04:10
 9/10 A kérdező kommentje:
elvesztettem :( meghalt.. :(
2011. jan. 1. 10:53
 10/10 AnonymusAnonymus válasza:
Részvétem :((
2011. jan. 1. 14:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!