Tegnap délben kaptam egy Dzsungáriai Törpehörcsögöt, de még egyszer sem harapott meg, miért? De apát már megharapta meg anyát is, akkor engem miértnem első látásra?
Figyelt kérdés
2009. jan. 27. 06:16
1/7 anonim válasza:
Ha sokat fogtad akkor megszokta az illatod, vagy éppenséggel a hangodat szokta meg és tudja, hogy ki vagy és ezért tőled nem fél! Nekem is van ilyen hörcsögöm berakom a kezem beleül és várja hogy kivegyem addig meg se mozdul a kezemből!=)
2/7 anonim válasza:
Nem lehet belelátni a kis fejecskéjükbe, gondolom adtál neki valami finomat és gyorsan összekötötte az illatodat a finomság illatával, vagy hasonlít az illatod valamire vagy valakire, ami benne jó emlékeket és érzéseket ébreszt. Aput, anyut lehet azért harapta meg, mert sok volt neki egyszerre az idegen illat, vagy csak simán nem szimpatikusak neki. Előfordulhat hogy Téged is meg-megkap néha, de szerintem Veled már teljesen szelíd lesz. Mindenesetre egy szép barátság kezdete!:)
3/7 anonim válasza:
Mert téged imád :D !!!!
úgyis ezt akartad olvasni :D
4/7 A kérdező kommentje:
csak mert álítólag elsőre megharap,vagyis akinek van hörilye mind eztmondta
2009. jan. 27. 17:36
5/7 anonim válasza:
ha barátságos, nem harap egyátalán. volt már sok hörcsögöm, egyik se harapott meg (Dzsungáriai se)
6/7 anonim válasza:
Hát nekem eddig 8 dzsungim van, szelídek, nem láttam még h ilyen komolyan harapott volna, szerintem azért haraphatta meg őket a tied, mert meg akarta őket kóstolni.(Mármint hogy kaják e)
7/7 anonim válasza:
ÖRÜLJ NEKI nekem is ilyen hogy nem harap meg (ez királyság mert mindig nyavajognak az emberek hogy vad a hörijük) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!