Lehet sétáltatni? A tengerimalacommal eddig csak az udvaron játszottam, de úgy döntöttem, most kiviszem az utcára.
Szerintem meg nyugodtan kiviheted, ha tényleg figyelsz, hogy ne egyen meg semmit, amit nem te adsz neki és vársz, amíg melegebb lesz. Meleg tavaszi, őszi napokon és nyáron nyugodtan ki lehet vinni. Ezek szerint jobban szereti a füves területeket, mint a betonjárdát, lehet érdemes lenne keresni a lakóhelyeden egy parkot vagy egy játszóteret, esetleg vízpartot, ahol sétálgathattok a fűben. Hiszen neki nem csak a mozgás a fontos (persze az is!), hanem, hogy új illatok veszik körül, felfedezheti az ismeretlen területet, szaglászhat, bóklászhat a séta közben. Ezért jobb egy ilyen helyen sétálgatni vele, mint a járdán. De szerintem ezt ő is egyértelműen jelezte. :D
Nem hinném, hogy bármi betegséget összeszedne, az én patkányom is a friss levegőn rohangál, tudom, hogy nem vehető pontosan egy kalap alá a te tengerimalacoddal, de nem hiszem, hogy megbetegedne.
Igen, patkányom van, nagyon okos! Csak lusta disznó :D
A liget akkor jó hely lesz neketek. Gondolom pórázon sétáltatod, bár ahogy írtad, abból azt szűröm le, hogy hallgat rád anélkül is, de nem árt, ha rajta van, mert a parkban megijedhet valamitől és elszökhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!