Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Mit tegyek? A tengerimalacom...

Mit tegyek? A tengerimalacom házbúvár lett!

Figyelt kérdés
Tegnap kapott egy kis házat, és folyton abba van. Ki se jön, hanem csak ott gubbaszt! A kajáját is beviszi, és ott Pisil kakil! Egyszerően nem hajlandó kijönni! Mit tegyek? Bár ha jól érzi magát tőlem lehet bent, de nem kéne folyton ott uksolnia, ahelyett, hogy játszana! Mit tegyek?
2010. dec. 27. 13:11
 1/4 Brigi ^^ ***** válasza:
Ha a házában érzi magát biztonságban, akkor hagyjad, hogy ott legyen. Csak akkor sűrűn kell takarítanod, mert az ürüléke káros hatással is lehet rá. Szerintem este, vagy éjjel ki szokott jönni, mert akkor aktív. Csak nem veszed észre.
2010. dec. 27. 13:17
 2/4 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, az enyém is ilyen. Ott eszik, pisil, kakil, egyszerűen szeret a házikójában lenni. Egyfajta biztonságérzetet ad neki a kuckója. Esetleg vedd ki többször, és a szobában hagy szaladgáljon, játszon.
2010. dec. 27. 13:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha lenne egy játszótársa, nem kuckózna folyton. A malac társas állat, egyedül nem jó neki.
2010. dec. 27. 20:19
 4/4 anonim ***** válasza:

az első 1-2 hétben az én malacom egy pici ketrecben volt, amíg nem szereztünk neki nagyobbat. utána tettem be neki házat és folyton benne volt :) szoknia kellett a helyet. aztán egy ideig vegyesen volt kint meg bent. inkább csak aludt a házában, vagy a tetején. mostmár az se :) kint alszik a forgácson, ott esik jól neki. a háza már csak útban van, tologatja jobbra-balra. nem is használja egyáltalán :D

szerintem a tiéd is ki fog jönni egy idő után, ne aggódj :) biztos csak örül az új háznak ;)

2011. jan. 11. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!