Mit tegyek ha a hörcsögöm nem csinál semmit csak egyfolytában fekszik? és kékül a szem meg a szája?
van egy hörcsögöm és nagyon sajnálom mert mindig csak
fekszik, nem csinál semmit.
már vittük orvoshoz adott neki egy gyógyszert is, de nem lett semmi és még mindig rajta vannak a foltok.
és már nagyon gyenge
nem
még csak 9 naposvan.
és a doki mit mondott ?
vele kéne ezt megbeszélned :S
jobbulást a kis szőrgombócnak
köszönöm!
de hát az orvos adott neki injekciót de nem lett semmi
perzse vegyél neki egy társat, akkor nem ez az izé fogja megölni, hanem a kedves játszótársa :)
egyébkéntvidd másik dokihoz, nekem a hullámos papagájom volt beteg, inyekció, azt 2. napra halott volt szegény, Pedig csak atkás volt ... és éppen "nem volt az a gyógyszer, adok mást" ...
Kékül??? Meg foltok vannak rajta? Akkor bizony itt szerintem nem a társ-hiányról van szó... vidd el egy másik állatorvoshoz sürgősen, de addig is foglalkozz vele sokat.
Nem tudom ennyi idő alatt mennyire tudtál vele összebarátkozni, de ha már összeszoktatok, akkor vedd ki, és simogasd.
Eszik amúgy?
De ismét mondom: sürgősen vidd el másik orvoshoz!
igen vannak rajta foltok meg kékül
én félek
hát enni csak egy nagyon kicsit eszik
hát majd lehet elviszem
nagyon féltem szegénykét
ugye nem hal meg?
:'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!