Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Szíriai arany hörit, hogy...

Szíriai arany hörit, hogy szoktassak magamhoz?

Figyelt kérdés
Egy hete kaptam meg kb, és még nem mertem a kezembe venni, az első pár napokban rágta a vasat, gondolom, akkor engem is megharapott volna (az előző hörim, akkor harapott meg) már nem rágja, de félek kézbe venni, megsimogatni...
2010. dec. 22. 19:50
 1/5 anonim ***** válasza:
rakj a tenyeredbe egy darab gyümit vagy zöldséget és rakd be a kezed a ketrecbe ha a kezedre megy vedd ki is simizd adj neki még enni és megszok
2010. dec. 22. 19:54
 2/5 anonim ***** válasza:

szia! Először etesd kézből! Egész pici darabokkal. Utána már meg is simíthatod. Ha megfogod, arra vigyázz, hogy érezze magát biztonságba! Egyszer a miénk ráakaszkodott a húgom mutatóujjára, mert bizonytalanul fogta meg, és magasan volt a höri! Megijedt, hogy leesik, és kapaszkodott.

Foglalkozz vele sokat, és minél hamarabb simogasd! Nyáron adjál majd neki lóherét, a miénk imádta!

2010. dec. 22. 19:55
 3/5 A kérdező kommentje:
valahol azt olvastam, ha a kezembe van a kaja, vagy ételszagú a kezem, akkor is megharap...
2010. dec. 22. 20:00
 4/5 anonim ***** válasza:
engem az enyém állandóan kóstolgat, ha kaja szagom van, ha nincs, olyan kis vadóc, nagyon nem akar megszelidülni, pedig már mindent megpróbáltam :(
2010. dec. 22. 20:02
 5/5 anonim ***** válasza:
Az én hörcsögöm nagyon nagy vadállat volt :D (kis csaj) Imádtam, az első nap amikor haza vittük és kivettem kiugrott a kezemből :D (puhára esett) aznap még kivettem, akkor lepisilt ... Aztán másnap, kivettem, és tettem magam alá valamit amit lepisilhet, és elkezdtem simogatni, és megnyugodott, persze vigyáztam, hogy ne ugorjon ki a kezemből, meg ne harapjon meg. Szerintem az a legjobb módszer, ha kézbe veszed... nálunk ez bejött, és a ketrecbe ne nagyon nyulkálj, mert megharaphat téged. az enyém is kóstolgatós volt :D
2010. dec. 23. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!