Egy aranyhörcsög terráriumának kb mekkorának kell lennie (hossza, szélessége, magassága)?
Figyelt kérdés
2010. dec. 22. 13:55
1/6 anonim válasza:
Ha még nem vettél neki , akkor javasolnám, hogy ketrecet vegyél, abba sokkal boldogabb, és felszabadultabb lesz. A méreteket nem tudom, majd az állatkereskedésbe megmondják, egy átlag méretű...,én a ketrecet javasolom 6 éves hörcsögtartás után
2/6 anonim válasza:
Az a lényeg, hogy tágas legyen, hogy elférjen benne a számára létfontosságú kényelmet biztosító házikó, vagy odu,és a futókerék. olyan magas legyen, ha ezekre feláll, ne tudjon kimászni.
3/6 A kérdező kommentje:
nekem így régebbről van egy üveg,,dobozom", már nem tudom hogy mit tartottam benne, de az a lényeg hogy ennek az alapja 20*40 cm.akkor az kicsi neki?
2010. dec. 22. 14:21
4/6 anonim válasza:
Hossz: legalább: 40 cm
Szélesség: min. 30 cm
magasság: 25-30 cm
Ez a minimum.
De én is a ketrecet javaslom
5/6 A kérdező kommentje:
rendben, akkor veszek egy ketrecet :) köszönöm
2010. dec. 22. 14:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!