Van egy kb.6hónapos kis nyuszim. Olvastam valahol hogy a nyuszik szeretik a csokit. Megkotóltattam vele, és nagyon ízlett neki. Nem árt neki a csoki? adhatok néha egy kicsit neki?
Szia!
Én is így jártam, csak én nem direkt adtam neki, hanem kikutatta a szobámban a táblacsokit :)
Nem lett az égvilágon semmi baja (csak megcsócsálta egy kicsit papírostól...) Viszont onnantól kezdve "követelte" az édességet. Megevett minden mást is (táp, zöldség stb) de imádta az édességet (főleg a száraz mézekalácsot rágcsálni).
De amúgy tényleg ne adj neki, mert hosszútávon a kevés csokitól, édességtől is baja lehet (de sztem ez is egyénfüggő, nyuszifüggő) :)
Hát az édesapám azt hitte kisgyerek és csokival és egyéb édeséggel etette az én tiltásom ellenére. Idővel az egyik szemére megvakult és a másikra is.Az állatorvos megmondta,hogy ilyen fiatalon a cukor betegségtől lehetet. Szóval semmi esetre seadj neki édes dogot!
Sokan azt hiszik az állatot édeséggel kell szeretni! Még a kifejezeten nyúlknak szánt dropsokat sem ajánlom,mert abba is van cukor. Kapja meg a répából inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!