Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Miért soványodik a dzsungáriai...

Miért soványodik a dzsungáriai törpehörcsögöm?

Figyelt kérdés

Már régóta megvan nekem, amikor megkaptam még kicsi korában volt a jobb mellső lábán egy kis dudorszerűség.És ez a mai napig ott van... Már napok óta alig akar valamit enni(pedig mindennap adok neki magokat, salátát,paradicsomot,uborkát, víz helyett /mert akváriumban van/)Amikor beadok neki salátát vagy valami más vízpótló zöldséget akkor lenyalogatja a vízcseppeket róla és annyi (ez a salátánál van)...

És emiatt félek, hogy a kis dudornak van valami köze ehhez...

Szerintetek???

2010. dec. 16. 14:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Szeritnem meg alapból kéne adni neki vizet. Az én dzsungiaim is sokkal jobban érezték magukat, ha volt az itatójukban víz. Ezért most is van nekik.
2010. dec. 16. 14:50
 2/7 anonim ***** válasza:
Vizet mindenféleképpen adj neki! Az étrend jónak hangzik. Az a kis dudor lehet külső daganat..... vidd el orvoshoz!
2010. dec. 16. 14:54
 3/7 anonim ***** válasza:

Mennyi idős? A dudornak nem tudom, van-e köze hozzá, de ha már öregecske, akkor valamilyen szinten természetes, hogy kicsit lefogy/összemegy. Víz pedig tényleg kéne neki, még akkor is, ha sok lédús gyümölcsöt és zöldséget kap.

Amúgy az a pukli mekkora? Nőtt, mióta megvan?

2010. dec. 16. 14:58
 4/7 anonim ***** válasza:
anorexiás
2010. dec. 16. 15:04
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

14:58-as válaszoló:hát igen már eléggé öregecske, és a kis dudora se nem kisebbedett se nem nőtt nagyobbra fiatal kora óta...

2010. dec. 16. 22:24
 6/7 Norczy ***** válasza:

Azt tanácsolom élvezd ki az utolsó napokat a höriddel. :(

Sajnos ez annak a jelének tűnik hogy halála elötti öreg már a hörcsid. A miénkkel is így volt, először csak fogyott, majd nem akart enni, csak folyadék, nap 24 órájából 23at tekert és kb. 2 héten belül elaludt. :'(

a dudornak ehhez semmi köze.

2010. dec. 16. 22:41
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen fog olyan hamar meghalni. az én törpehörim már vagy egy éve olyan lapos, mint egy matrica, minden nap azt lesem, hogy él-e még szegénykém, de teljesen jól van. Jön-megy, teker, rendezkedik. Most kb. 3 éves az öreglány. :)
2010. dec. 17. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!