Miért soványodik a dzsungáriai törpehörcsögöm?
Már régóta megvan nekem, amikor megkaptam még kicsi korában volt a jobb mellső lábán egy kis dudorszerűség.És ez a mai napig ott van... Már napok óta alig akar valamit enni(pedig mindennap adok neki magokat, salátát,paradicsomot,uborkát, víz helyett /mert akváriumban van/)Amikor beadok neki salátát vagy valami más vízpótló zöldséget akkor lenyalogatja a vízcseppeket róla és annyi (ez a salátánál van)...
És emiatt félek, hogy a kis dudornak van valami köze ehhez...
Szerintetek???

Mennyi idős? A dudornak nem tudom, van-e köze hozzá, de ha már öregecske, akkor valamilyen szinten természetes, hogy kicsit lefogy/összemegy. Víz pedig tényleg kéne neki, még akkor is, ha sok lédús gyümölcsöt és zöldséget kap.
Amúgy az a pukli mekkora? Nőtt, mióta megvan?
Köszönöm az eddigi válaszokat!
14:58-as válaszoló:hát igen már eléggé öregecske, és a kis dudora se nem kisebbedett se nem nőtt nagyobbra fiatal kora óta...

Azt tanácsolom élvezd ki az utolsó napokat a höriddel. :(
Sajnos ez annak a jelének tűnik hogy halála elötti öreg már a hörcsid. A miénkkel is így volt, először csak fogyott, majd nem akart enni, csak folyadék, nap 24 órájából 23at tekert és kb. 2 héten belül elaludt. :'(
a dudornak ehhez semmi köze.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!