Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Mi bajuk egymással, és belehal...

Mi bajuk egymással, és belehalhat? =/

Figyelt kérdés
Van egy fiú és egy lány hörcsögöm. Eddig elvoltak egymással, együtt aludtak. De pár hete, minden nap verekednek, és a fiú átköltözött egy másik házban, a kaján, és mindenen összekapnak. A fiúnak végül lett egy karmolásnyom az orrán, egy a szeménél, és az arcán. A sebek már elkezdtek barnulni,de eléggé kedvtelen az állat, és még így is óránként "ölik" egymást. A fiút meg ugye nem rakhatom be a zsebembe, mer nincs másik ketrecünk :S
2010. dec. 13. 16:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha máskor nagyon megsérül akkor igen bele is halhat...Hát pedig muszáj lesz külön tenned valahogy őket.Akkor prtobáld meg elválasztani a ketrecet.Néha vannak h ülye lány hörcsögök vagy nem is tudom mért van ez nálunk is volt ez így régen de ott meg is ölte szóval muszáj lesz külön választanod őket.
2010. dec. 13. 16:22
 2/4 A kérdező kommentje:
Amúgy a lány a kedvesebbik volt, mindig oda jött, ha kaja volt, ha kinyitottam a ketrecet szaladt a kezembe, de mostanában nagyon megváltozott :/
2010. dec. 13. 16:25
 3/4 anonim ***** válasza:
A hörcsögök alapvetően magányos állatok, egyedül érzik jobban magukat. Van, hogy elviselik egymás társaságát, de bármikor vége szakadhat az idillnek, főleg, ha a nőstény vemhesül. Mielőbb szerezz be egy másik ketrecet vagy terráriumot, mert akár meg is ölhetik egymást, és ha tényleg vemhes a nőstény, akkor úgyis ki kell venni az apát.
2010. dec. 13. 16:30
 4/4 anonim ***** válasza:
szerintem pujás a lány.
2010. dec. 13. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!