Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » A hörcsög szereti a sajtot?

A hörcsög szereti a sajtot?

Figyelt kérdés
2009. jan. 21. 06:48
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
58%
igen, imádja. azt a 3szög alakú ömlesztett mackósajtot, sőt semmilyen zsíros sajtot nem szabad neki adni, csak az olyasmit, amit le tudsz reszelni! és kígyóuborkát se adj neki!
2009. jan. 21. 06:59
 2/22 anonim ***** válasza:
89%
Igen imádja:D
2009. jan. 21. 07:16
 3/22 anonim ***** válasza:
88%
Kis mértékben szereti. De az emésztésének nem tesz jót. :) De a csokit és a párizsit is szereti szóval... XD Eléggé mindenevő. :)
2009. jan. 21. 07:42
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

Kígyóuborkát? Én rendszeresen adok neki, és imádja. A hörcsögös könyv is írta, hogy lehet neki adni, meg se kell pucolni.

Én csak trappistát szoktam, szereti!

2009. jan. 21. 08:14
 5/22 anonim ***** válasza:
90%
Trappistát szokott kapni. De kígyóubitül sem lesz semmi baja.
2009. jan. 21. 08:29
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
A trappistát nagyon szereti, és úgy tudom kell is neki adni, hogy kapjon fehérjét is. (Mondjuk azt is hallottam, hogy kb. havonta lehet neki adni egy igen kicsi darlt húst is, hogy ugyanúgy kapjon fehérjét, de ebben nem vagyok biztos, még nem adtam neki.)
2009. jan. 21. 08:43
 7/22 anonim válasza:
100%
Igen, szereti a sajtot(félkemény, kemény).Ezen kívül fontos a lédús gyümülcs, nyáron nagyon jó a görögdinnye.Nekem dzsungáriai törpehörcsögöm van, Ő szereti a csokit és a müzlit is. Alkalomszerüen adok neki a szárított vagy aszalt gyümölcshöz kamillát, gyógyfüveket.Az uborka jó, viszont burgonyát ne adj neki a keményítőtartalma miatt.
2009. jan. 21. 10:41
 8/22 anonim ***** válasza:
82%

Én csokit nem merek neki adni, pedig biztos szeretné, de félek, hogy nagyon hamar elromlik a foga.

Sajtot elég sokszor szoktam, uborkát, répát, almát.

De amit nagyon imád (bár tudom, nem ez volt a kérdés, de hátha valakit érdekel): a friss széna, akár az is, amit állatkereskedésben lehet kapni. Nagyon édes, ahogy "építkezik", meg béleli vele a házát :-))

2009. jan. 21. 12:56
 9/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nagyon hasznos volt!;)
2009. jan. 21. 17:37
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

szia. nekem is törpehörim van.(meg 4 kutyám,meg egy tengerimalacom is.én is adok neki sajtot és egyszeröüen imádja,meg van érte őrülve.én trappistát zsoktam neki adni illetve ami reszelhetö.

nagyion édi mikor megfogja és tömi a pofijába.

kigyóuborka kérdére: én mindennap adok neki.semmi baja.

meg répát meg paradicsomot,paprikát,mandarint,almát,körtét szölőt,szilvát,szóval mindent,kivéve a krumpli és a hagyma.ja és a gyermelkláncfü levelét is szerti.

2009. jan. 22. 11:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!