Milyen emberi "rágcsát" (pl. ropi, keksz) lehet adni a hörcsögnek?
Figyelt kérdés
2009. jan. 19. 21:50
1/9 anonim válasza:
Úgy tudom szabad nekik ropit adni:)
2/9 anonim válasza:
Hát... inkább NE!!! Vagy legalább a sót szedd le róla egy szálig!
Nekem nagyon régóta vannak hörcsögeim, háztartási kekszet szoktam nekik adni, vagy max. győri édest, de sós ropit, vagy csokit még sose mertem adni.
3/9 anonim válasza:
semmilyen állatnak nem szabadna ilyeneket adni. ha azt akarod, hogy sokáig éljen, és egészséges legyen, akkor csak egészséges, természetes táplálékot, zöldség, gyümölcs, hörcsögkaja.
4/9 anonim válasza:
Répa,alma,dió,mogyoró,saláta,sóska!!
De sós dolgokat ne adj neki mert felpuffad a gyomruk és meghalnak! :S
5/9 anonim válasza:
Néha, ha adsz jutifalatként semmi baja nem lesz - vedd példának a házi egereket. Ha kinyúlnának ezektől, teleraknám a házat csokival meg ropival és nem kéne egércsapdáznom meg macskáznom.
6/9 anonim válasza:
szerintem a biztonsag kedveert ne probalkozz vele. jutalomfalatot keszithetsz egeszseges etelekbol is(gyumik, lehet kapni az uzletekve hori finomsagokat is)
7/9 anonim válasza:
5. válaszoló: természetesen nem rögtön fordulnak fel tőle, hanem nem lesznek olyan egészségesek.
8/9 anonim válasza:
Én teljeskiörlésű tönkölybúzás ropit szoktam adni nekik néha, de egyébként szerintem az a legnagyobb jutalom nekik ha egy kisdarabka túrót vagy sajtot kapnak:)
9/9 anonim válasza:
Nem jó ha hörinek lisztes kaját adunk neki mert felpuffadnak tőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!