Szerintetek vadászgörénynek jó ez a szállító?
2010. dec. 5. 13:28
1/8 anonim válasza:
Hát sztem b*zi ronda :S
már nem haragudj
de én ilyennel ki nem mennék utcára, ráadásul majdnem 4000. Itt válogass:
www.tengerimalacbolt.hu Itt azért jobbak vannak :)
3/8 A kérdező kommentje:
még ezt találtam
de nekem meg fiú görcim van hogy néz ki rózsaszín hordozóban?xD szerintetek valahogy át lehet festeni?
2010. dec. 5. 14:16
4/8 anonim válasza:
Nem látja senki, hogy fiú vagy lány-e.
A második nagyon szép!
5/8 anonim válasza:
már bocs, de te vmi plázap*csa vagy? Egyik se ettszik, de ha már szegény görin múlik, akkor a 2. jobb
6/8 anonim válasza:
Szerintem az első szuper jól néz ki,(az ára se olyan drága) sokkal egyedibb és különlegesebb mint a második.
7/8 anonim válasza:
A görinek biztos jó, azt meg, hogy jól néz-e ki, dötsd el te. Nyilván sok ember szerint jól néz ki, sok szerint meg nem, de legyél annyira egyéniség, hogy azt veszed, ami neked tetszik, ne a gyakorkérdések közönségének öltözz. Jáj.
8/8 anonim válasza:
A második nagyon szép, de fiú görinek szerintem ne azt vedd. :D Tényleg amúgy azóta már vettél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!