Még fiatal malacot szeretnék kézhez szokatni. 2.-3. napja van nálam,már eljutottunk addig,hogy nééha megáll,ha simogatni akarom. Mikortól vegyem ki és hogy,hogy ne szaladjon el?
2009. jan. 17. 10:37
1/8 anonim válasza:
Amikor hozzá akarsz érni, sose hirtelen tedd, mindig simitsd végig a hátát egy párszor előtte. Ha hirtelen nyúlsz hozzá, megijed, meg is haraphat.
2009. jan. 17. 11:12
2/8 anonim válasza:
Nekem is van egy malackám nálam már lassan egy hónapja itt van!De én is így kezdtem ahogy te! Én úgy szoktattam magamhoz,hogy rendszeresen kivettem és simogattam azóta már "doromból" ha simizem!De amugy általában úgy volt,hogy uborkával magamhoz csalogattam és így már nem fél tőlem!=)
2009. jan. 17. 11:12
3/8 anonim válasza:
Fontos, hogy ne fölülről nyúlj be hozzá, mert az kiváltja az ősi reflexeket, hogy elkapta egy pl. egy sas. Az én malacom már majdnem 4 éves, teljesen kezes, de csak azt szereti, ha kiveszem az ölembe, és simizem.
Szerintem óvatosan vedd ki, ne tégy soha hirtelen mozdulatokat, és mindig adj neki valami finomságot ilyenkor. Az enyémet úgy szelídítettem meg, hogy tv nézéskor mindig kivettem az ölembe, egy rongyra, és együtt néztük a filmet. (Fél óra múlva azért vissza kell tenni, különben odapisil.)
2009. jan. 17. 11:53
4/8 A kérdező kommentje:
Állandóan próbálom simogatni,persze csak akkor,ha hagyja és nem szalad el. Ha meg kiakarom emelni,akkor kiugrik a kezemből. Továbbá,ha nem felülről nyúlok be egyből elbújik.
2009. jan. 17. 19:06
5/8 A kérdező kommentje:
Ja ,és kézből 10 esetből nyolcszor fogadja el a kaját.
2009. jan. 17. 19:06
6/8 anonim válasza:
2-3 napja van nálad !!!!!! KB 1-2 hét mire megszokja a körülöttem lévő zajokat meg az új helyet ilyenkor ne nagyon piszkáld!!! Inkább adj neki ubit de úgy hogy előtte mindig jelzed hogy, csak akkor kap (pl este hűtőnyitáskor) :P:D nagyon jó a hallásuk ha kajáról van szó. :D:D és után na majd idővel gépezés közben öledbe veszed simogatod idővel megadja magát és már kezedből eszik :P:D
ja és ki emelés hüvelyk és mutató ujjaddal egy C betűt formálsz. alányúlsz az első 2 lábának és a másik kezeddel a fenekét tartod biztos nem ugrik majd ki.
2009. jan. 18. 16:50
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Egyszer már tűrte,hogy kivegyem:):) ÉS nem szaladt el:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!