Milyen előnyei és hátrányai vannak az ivartalanított nyuszinak? Nekem egy fiú van. Változtatnak valamin?
ma 12:22
Nem életszerű amit leirtál!Neked a kutyád,macskád,mindened ivaralanitva van!Jó kuncsaftja lehetsz az állatorvosodnak!Vagy ép hozzátartozója és így csinálsz Neki ingyenreklámot?
Szegény jószágok isszák meg a levét,akiknek behülyited a gazdáját,jóllehet csak a Te unszolásodra ivartalanitatnak!Amig a hozzászólásaidat(vagy a hozzászólásoknak álcázott kommentjeidet)nem olvasták addig nem is hallottak róla!!
Szia! nekem egy kosorrú törpém van, exbak hétfő óta, mi lakásba tartjuk, a wc-jét naponta többször takarítottam, de az utóbbi időben elviselhetetlen volt a pisiszag, és a bogyóinak is rothadó húsleves szaga volt, nem beszélve arról, hogy a kutyát állandóan meg akarta hágni, alapjáraton nagyon szeretik egymást, de már a kutyus is kezdett bepöccenni rá... két napja ivartalanítottuk, volt egy kellemetlen 20 percünk, 2 nap telt el, az csípős pisiszagnak nyoma sincs, a nyuszi lenyugodott, újra olyan mint régen, szaladgál, dobálja a gurigát meg a kislabdát, puncsol a mazsolájért... én nem bántam meg, sőt!én nem hiszem, hogy az jobb neki, hogy megőrítik a hormonok...
aki bőszen tiltakozik ellene, szerintem sose tartott lakásban nyuszit, fingja nincs az egészről, de az észt ossza :S mielőtt kértem időpontot, a torpenyul.hu-s oldalon olvasgattam a fórumon az ivartalanításról. ott legalább olyanok írnak, akiknek van valamicske fingjuk az egészről! belinkelem neked is....
Nagyon szánalmas és végtelenül buta is. Linkelek egy cikket ami ugyan nem a lakásban tartott állatok ivartalanításának előnyeiről szól elsősorban, de az ivartalanításról. Remélem a "kedves", tudatlan válaszoló elolvassa.
Másrész az ami itt folyt a hszekben az nagyon gyerekes ..és viccces xDDD
Nah szal nekem (legalábbis nekem)(mármint nem nekem ,hanem a nyuszimnak!!! X""DDDDD)nem hú de büdös a kaki-pisi!És amgy tök cukker amiror rajta van a kangörcs!! XDDXDXD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!