Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Milyen előnyei és hátrányai...

Milyen előnyei és hátrányai vannak az ivartalanított nyuszinak? Nekem egy fiú van. Változtatnak valamin?

Figyelt kérdés
2010. dec. 1. 11:16
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
65%

ma 12:22

Nem életszerű amit leirtál!Neked a kutyád,macskád,mindened ivaralanitva van!Jó kuncsaftja lehetsz az állatorvosodnak!Vagy ép hozzátartozója és így csinálsz Neki ingyenreklámot?

Szegény jószágok isszák meg a levét,akiknek behülyited a gazdáját,jóllehet csak a Te unszolásodra ivartalanitatnak!Amig a hozzászólásaidat(vagy a hozzászólásoknak álcázott kommentjeidet)nem olvasták addig nem is hallottak róla!!

2010. dec. 1. 12:43
 12/19 anonim ***** válasza:
28%

Szia! nekem egy kosorrú törpém van, exbak hétfő óta, mi lakásba tartjuk, a wc-jét naponta többször takarítottam, de az utóbbi időben elviselhetetlen volt a pisiszag, és a bogyóinak is rothadó húsleves szaga volt, nem beszélve arról, hogy a kutyát állandóan meg akarta hágni, alapjáraton nagyon szeretik egymást, de már a kutyus is kezdett bepöccenni rá... két napja ivartalanítottuk, volt egy kellemetlen 20 percünk, 2 nap telt el, az csípős pisiszagnak nyoma sincs, a nyuszi lenyugodott, újra olyan mint régen, szaladgál, dobálja a gurigát meg a kislabdát, puncsol a mazsolájért... én nem bántam meg, sőt!én nem hiszem, hogy az jobb neki, hogy megőrítik a hormonok...

aki bőszen tiltakozik ellene, szerintem sose tartott lakásban nyuszit, fingja nincs az egészről, de az észt ossza :S mielőtt kértem időpontot, a torpenyul.hu-s oldalon olvasgattam a fórumon az ivartalanításról. ott legalább olyanok írnak, akiknek van valamicske fingjuk az egészről! belinkelem neked is....

[link]

[link]

2010. dec. 1. 13:44
 13/19 anonim ***** válasza:
49%
Az a válaszoló vagyok, aki meg van gyanúsítva, hogy reklámot csinál az állatorvosnak. Jót nevettem a kedves kommentelőn, nem tudom mi a baja, kicsit szánalmas az ember. Bár ahogy kiveszem a szavaiból, azt hiszi, én válaszolgatok ivartalanításos kérdésekre, pedig nem szoktam.:-)
2010. dec. 1. 15:04
 14/19 anonim ***** válasza:

Nagyon szánalmas és végtelenül buta is. Linkelek egy cikket ami ugyan nem a lakásban tartott állatok ivartalanításának előnyeiről szól elsősorban, de az ivartalanításról. Remélem a "kedves", tudatlan válaszoló elolvassa.

[link]

2010. dec. 1. 15:53
 15/19 anonim ***** válasza:
63%
És egyébként pont te leszel az állatorvos legjobb kuncsaftja (már ha van állatod de azért remélem nincs) mert az ivaros állatoknál bizonyos betegségek előfordulásának esélye halmozottan nagyobb mint az ivartalanoké és az életkoruk is jóval alacsonyabb mint ivartalan társaiknak és ez bizonyított TÉNY. De több szót nem is vesztegetek rád, nem érdemes, és felőlem pontozgathatsz lefelé nyugodtan, teszek rá.
2010. dec. 1. 15:58
 16/19 anonim ***** válasza:
50%
Hali,hacsak 1 bak van,akkor nem szükséges az ívartalanítás! =)
2010. dec. 1. 16:31
 17/19 anonim ***** válasza:
50%

Másrész az ami itt folyt a hszekben az nagyon gyerekes ..és viccces xDDD

Nah szal nekem (legalábbis nekem)(mármint nem nekem ,hanem a nyuszimnak!!! X""DDDDD)nem hú de büdös a kaki-pisi!És amgy tök cukker amiror rajta van a kangörcs!! XDDXDXD

2010. dec. 1. 16:38
 18/19 anonim ***** válasza:
0%
mennyi idős a nyuszid?
2010. dec. 1. 16:44
 19/19 anonim ***** válasza:
49%
11:40 és 12:22-es vagyok. ELvesztettem a fonalat a beszólogatásokban, én csak leírtam a véleményem. Nálunk igenis kellemetlen volt, mikor ivarérett lett a két nyuszi, tehát mi ivartalaníttattuk őket. Úgy tudom, lány nyuszi esetén kifejezetten ajánlott, betegségeket lehet megelőzni vele. Kedves kérdező, én is csak ajánlani tudom a torpenyul.hu oldalt, sok mindent megtudhatsz ott a nyuszikról.
2010. dec. 1. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!