Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Mi történik a hörcsögömmel?...

Mi történik a hörcsögömmel? NAGYON SŰRGŐS!

Figyelt kérdés
Szíriai aranyhörcsögről van szó, 2008 tavaszán vettük. Tegnap teljesen jól volt evett, ivott, mászkált. Az elöbb akartam neki friss vizet adni és észrevettem, hogy nem mozdul, megfogtam és mintha meghalt volna, de nincs rajta sérülés és mondom tegnap teljene jó volt. Megnéztem neten, hogy alszanak-e téli álmot, hogy esetleg azt csinálja és valahol azt írják, hogy igen valahogy meg, hogy nem.
2010. nov. 25. 20:46
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
azért arra is vigyázz h ne legyen túl meleg utolsó válaszoló:)
2010. nov. 25. 21:43
 22/32 A kérdező kommentje:
egyre többet mozgolódik és a hátsó 2 lábát is gyújtogatja
2010. nov. 25. 21:52
 23/32 anonim ***** válasza:
Legyél vele és tényéeg vidd el holnap orvoshoz, ha nem lesz nagyobb baj- remélem!!! Az orvos szerintem megnézi ingyen is, egy ekkora állat nem kerül sokba neki sem. Ha anyukád nem ad rá pénzt, próbáld meg azért! Drukkolok és vigyázz rá, legyél vele!
2010. nov. 25. 22:21
 24/32 A kérdező kommentje:
szerintem meghalt, nem lélegzik, meg se mozdul. pedig kellemes meleget csináltam és hittem benne hogy rendbe jön. visszateszem a ketrecbe, ha reggelig is ilyen marad akkor nem tudom hogy milesz.
2010. nov. 25. 22:25
 25/32 anonim ***** válasza:
ohh nem biztos h meghalt!!!!
2010. nov. 25. 22:37
 26/32 anonim ***** válasza:
Sajnos, amit írtál, hogy nyitogatja a száját, és rángatózik, az azt jelenti, hogy haldoklott szegény... már nagyon öreg volt. Ha teljesen merev és hideg a kis teste, akkor már nem él. :(
2010. nov. 26. 07:46
 27/32 anonim ***** válasza:

nekem pár napja volt hasonló... egy darabig csak ült és olyan volt mintha lihegett volna...hiába adtam neki sok gyümölcsöt..először rendbe jött, aztán egyik este épp etettem volna de nem jött ki a házikójából. aztán megnéztem szegénykém már hideg volt és nem mozdult...

orvoshoz mindenképp vidd el ha még van rá esély...az én dokim pl sose kér a kis hörikért semmit. egyszer megműtötte az egyiket de sajna nem élte túl (mert dzsungi és nagyon pici) de azért sem fogadott el pénzt... persze ez dokifüggő.

amúgy sajnálom remélem rendbejön....

2010. nov. 26. 12:42
 28/32 anonim ***** válasza:
Szerintem meghalt vagy meg fog halni mert az enyém is így halt meg csak ő roborovski volt.
2010. nov. 26. 17:23
 29/32 anonim ***** válasza:
Mi lett vele?
2010. nov. 26. 19:27
 30/32 A kérdező kommentje:
sajnos meghalt :'(:'(:'(
2010. nov. 27. 12:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!