Höri, Nyuszi, egér, Patkány? Melyik legyen és milyen?
Szia!
Patiknak kb tök mindegy mekkora ketrecben tartod őket ha kiengeded sokszor futni míg aktívak, éjjel vagy legalábbis késő este. Én mindkét patkányomnak külön ketrecet vettem, így nincs vita azon, hogy ki hol alszik, megvan a saját kis területük. Mindkét ketrec drága volt, de ár-érték arányban tökéletes. Az egyiket használtan vettem egy kereskedésből, 3 emeletes, a másikat a zoodomban szereztem be akik ferplast termékeket forgalmaznak, igazán elfogadható áron. Ebben ugyan nincs emelet, de nagyobb, mint a másik, ebben van az ugrálósabb pati) Amikor ébren vannak akkor kiengedem őket, bár egész nap nyitva lehet a ketrecük, alszanak, ki sem jönnek, csak éjjel kezdik a dorbézolást, akkor meg már alszom és azt csinálnak amit akarnak -estétől kezdve kint vannak a szobámban, reggel zárom őket vissza, de addigra már úgyis bent alszanak újra))-.
Itt van a ferplast honlapja, azon belül is a pati "részleg", de én nem direkt patiknak való ketrecet vettem, mert az felesleges ha ennyit vannak kint. Az enyém a 2. link, az emeletes ketrecről nem tudok fotót, mert kisipari, Magyarországon gyártott, nincs honlapjuk.
Egy szó, mint száz: ha sokat ki tudod engedni akkor kisebb ketrec is elég -minimum, mint a 2. link-, ha nem tudod annyiszor kiengedni akkor pedig sűrűn rácsozott vadászgöri ketrec vagy nyúl ketrec. Esetleg neten is kereshetsz, szokott eladó lenni saját készítésű ketrec, nagyon profik is vannak.
ez egereknek, patkányoknak van: [link]
ezt vettem:) : [link]
ezek drágák, de sok patkánynak tökéletesek: [link]
ricanta oldaláról is olvashatsz a patikról meg innen is: [link]
A ratmania.hu is sok érdekességet tartogat csak óva intelek attól, hogy MINDEN tanácsot megfogadj illetve komolyan vegyél, mert elég skizofrén módon állnak hozzá ott némelyek az állatok gondozásához. Én pl nem fújom őket vegyszerrel és semmi bajuk. Neked sem ajánlom, hogy sterilen tarts egy állatkát.
Szóval inkább olvass utána mindenhol és akkor látni fogod ha valaki hülyeséget írt vagy ellentmondásba ütközik pár jótanács) Szárított halat sose adj nekik. Parazita lehet benne, meghalhat a jószág. Ezt csak azért írom le, mert itt a gyk-n is volt akinek emiatt pusztult el a tengerimalaca.
Minden jót)
Nem rábeszélni akartalak, én csak hozzájuk értek)
14:19 vagyok
ilyen a szállítójuk, mert ugye dokihoz menni kell néha és bandázni is szoktunk más patival akihez így viszem őket)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!