Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Ha 13napig nem lát a hörim...

Ha 13napig nem lát a hörim akkor utána meg fog ismreni?

Figyelt kérdés
márciusban megyek majd skóciába,és hát itthon kell hagynom a hörimet,úgy hogy anyukám vigyáz rá,és mindenkinek nagyon fontos,és ő a szemem fénye.Félek,hogy mikor visszajövök akkor nem fog meggismerni.Most 4hónapos..szerintetek megismer majd??
2010. nov. 20. 23:41
 1/9 anonim ***** válasza:
93%
hátnemtudom... szerintem nem ismert fel eddigse :D
2010. nov. 20. 23:58
 2/9 anonim válasza:
Meg fog ismerni, de meg lesz sértődve és nem fog köszönni...
2010. nov. 21. 00:01
 3/9 TTCC válasza:
szerintem a "höri"-nek kb. 2mp-es memóriája van:D
2010. nov. 21. 00:01
 4/9 anonim ***** válasza:
Eddig se ismert, ez csak egy hörcsög.
2010. nov. 21. 00:15
 5/9 anonim ***** válasza:
ha tengeri malac lenne, más lenne a helyzet... akkor azok besértődnek és nem hajlandóak elő jönni :) De a hörcsögök...
2010. nov. 21. 00:29
 6/9 anonim ***** válasza:
sztem a hörcsög amugyse ismer meg max megszokta hogy kiveszed, simogatod stb. de nem kötődik emberhez....
2010. nov. 21. 00:51
 7/9 anonim ***** válasza:

majd megint megfog szokni.

nem tudom, hogy mennyire ismer meg amúgy.

de van valami kis memóriájuk, mert pl. egyszer kis helyen tároltam az egyik hörit egy fél napot, és utána napokig ideges volt szegény.

ha új ketrecbe kerülnek azt is pár nap alatt megszokják.

miből gondolod, hogy eddig megismert? máshogy viselkedett veled, mint az anyukáddal?

2010. nov. 21. 01:28
 8/9 anonim válasza:

Miért becsülitek alá szegény állatkákat? Bizony van magukhoz mért eszük, leleményesek, és igen, tudnak kötődni a gazdijukhoz. Hiányolhatják a törődést stb...

A kérdésre válaszolva: valószínűleg meg fog ismerni, de ha nem, akkor is örülni fog a törődésnek :)

2010. nov. 21. 05:13
 9/9 A kérdező kommentje:

hát kábé az utolsóé volt legértelmesebb válasz.köszi:)

remélem megismer majd

2010. nov. 21. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!