Meddig él egyedül egy degu?
tegnap megdöglött a tesója és 3évig voltak együtt.
azt mondják a degu társaslény és ha magányos abba bele is pusztulhat.mihamarabb beszerezzek mellé egy degut?
nekem a degum lassan fél éve van egyedül. és nem vettem észre semmit rajta. rendesen kajál is semmi sérülés.
lehet hogy ő a kiválasztott:D
A nemzetközi statisztika szerint a deguk többsége egészen haláláig él, annál csak ritkán tovább.
Viszont akármeddig él is, társ nélkül csak szenved. Hamar szerezz neki egy társat, mert elképzelhető, hogy tényleg belepusztul a magányba.
Gondolom, ha megszokta egyedül, akkor az más. Viszont ez itt egy társas-degu, aki hozzá van szokva, hogy nincsen egyedül. Most hirtelen egyedül lett, és biztosan szokatlan neki a magány.
Nem élhet magányosan az ember, ha degu. Nem?
köszönöm a válaszokat mindenképp beszerzek neki mellé egy
társat.Nem tudom miért döglött meg elötte nap adtam nekik mogyorót meg egy kis diót,de máskor is adtam nekik és nagyon ritkán de remélem nem az én hibám.jaj
Volt egyszer egy papagájunk. Úgy pusztult el, hogy a magban, amit a boltban vettünk lehetett valami permetszer maradvány.
Amúgy olvassál róla. Jobbat nem tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!