SOS! Megfázott a tengerimalacom! Mit tegyek?! Holnap visszük dokihoz. Mennyi az esélye, hogy elveszítem?
Figyelt kérdés
Ő az első tengerimalacom, és megfázott, valószínűleg szellőztetéskor. Rzentúl úvatosabb leszek. A tüdőgyulladást elkaphatja tőlem??
És mit csinálajk???? Holnapig??
Ugye megmarad??????? :'( nem élném túl ha enm
2010. nov. 18. 18:42
11/12 anonim válasza:
Nem, nem Te vagy az, hanem aki lehülyézte a hozzászólásomat. Én csak úgy tudtam, hogy 2-3 évet élnek. Na mindegy. Jobban van a kicsike???
A mienknek fekélyes lett a lába. Kamillázni meg kenegetni is kellett. Már felére csökkent.
12/12 A kérdező kommentje:
Naná, már jobban van:):)
Nem is volt baja, csak éppen vizet ivott, és azért volt vizes az orra, meg por ment valószínleg a szemébe, úgyhogy erre hittrm azt hogy megfázott:)
2010. nov. 23. 16:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!