Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Igaz az, hogy ha két tengerima...

Igaz az, hogy ha két tengerimalacot tartunk, az pozitívan hat az egészségi állapotára, és tovább fognak élni?

Figyelt kérdés

Mostmár van két tengerimalacom, Pehely és Csibi, a szürke-fehér foltos és egy tricolor ,malacka, és nagyon jófejek együtt, sokat dumálnak. :D

Eredetileg csak Pehely volt, de rávettem a szüleimet ezzel az érvvel amit a kérdésben leírtam hogy vegyünk másik malackát (Pehelyt eleve imádták, ezért egyeztek bele). Csakhogy nem szeretek füllenteni, és tudni szeretném, hogy igaz-e amit mondtam =) Köszi a válaszokat előre is.

2010. nov. 17. 18:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Persze, sokkal jobban érzik magukat ketten, a malac unatkozik egyedül. De ugye nem különneműek? Biztos aranyosak, ahogy így leírod őket.
2010. nov. 17. 18:37
 2/3 anonim ***** válasza:

Igaz!

Kívéve ha az egyik fiú a másik lány és folyamatosan ksiamalcok vnanak.Mert akkor teljesen kimerűlnek....

Ahhoz képest,hogy rágcsálók egeltalán nem olan szaporák!

2010. nov. 17. 18:38
 3/3 A kérdező kommentje:
Nem, két fiú malackám van:) Nagyon édik:) És nem verekszenek.
2010. nov. 17. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!