Nővéremel kapunk tengerit. Folytatás lent. Nem baj hogy sok kérdést tettem fel? Bocsi de senki se tud segíteni.
Mekkora ketrec kell? Nővérem olvasta valahol h 2 tengerinek(mert 2 lesz) 1 m hosszú és fél m szélesnek kell lennie. EZ igaz?ugye nem? mert akkorát kizárt hogy kapunk. és
hogy rendezzük be a ketrecet? mit kel egyáltalán alájuk rakni? egyneműeket akarunk az igaz hogy a 2 fiú az agresszívek egymással?akkor legyen 2 lány? és legyen köztük korkülönbség vagy nem kel? köszönöm♥
forgácsot tegyetek alá... lehet ekkora ketrecet kapni...
legyen önitató és mindennap friss széna... és egy hamutálnyi magvak...legyen buvóhely .. .:D
Szerintem egy ekkora ketrec is bőven elég nekik, mint az első ,nekem is akkorában van a törpenyulam , kényelmesen megfér benne, bár nem sokat van ott mert mindig kiengedjük a házba.
Ha kiengeditek ti is a malackákat(napi 2-3óraminimum) akkor nekik is bőven elég lesz ekkora ketrec:)
Ez nagyon hasznos oldal,mindent leírnak,amit tudni kell róluk.De te is megtaláltad volna,ha veszed azt a hatalmas fáradtságot,és használod a Google-t.
Egyébként pedig az állattartás felelősséggel jár,először utána kéne nézni,hogy hogyan kell tartani őket,és utána eldönteni,hogy vesztek e tengerimalacot vagy sem.
nem értelek titeket . . . -.-"
Tudtommal a www.gyakorikerdesek.hu-t azért találták ki,hogy,ha valaki valamit kérdez azt válaszolják meg az emberek. Ha nem tudjátok normálisan megválaszolni akkor egyáltalán minek írtok? :S Nem mindenki olyan "ügyes",mint ti vagytok... Neten általánosságban írnak le mindent,én is inkább a személyes tapasztalatokra vagyok kíváncsi...
2 kislányt tarts egyben,a fiúk védik a saját territóriumukat,ezért általában mindig harc szokott lenni.A ketrecre ez igaz amit írtál,de,ha szólsz valami ügyes kezű rokonnak vagy barátnak,csinálhat/tok egy szuper ketrecet,és sokkal olcsóbban jöttök ki belőle. Legyen benne ház,itató,etető,szénatartó.Almot rakj alájuk,ezt boltban betudod szerezni,bár faforgácsot is tudsz összeszedni valami asztalostól,ha megkéred biztos fog adni. DE!Szitáld le mindenképpen,ha nem boltit veszel,mert nagyon poros,és ez káros!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!