Hogyan tudom otthon kezelni a tengerimalac bőrbetegségét?
Figyelt kérdés
Egy hétig nem voltam itthon és mire hazaértem az egyik tengerimalacomnak foltokban nem volt szőre. Először azt hittem hogy azért mert mostanában a másik tengerimalacom elkezdte lerágni a szőrét de ma amikor kivettem akkor láttam hogy valószínűleg más lehet a probléma. Nem tudom pontosan leírni hogy hogy néz ki a bőre de a fenekén látszik hogy nem sima a bőre hanem én azt gondolom hogy valószínűleg gombás fertőzése lehet.( bar neztem kepeket es kozel sem olyan durva amiket talaltam) Sajnos ma már bezárt az állatorvos ahova vinni tudtam volna viszont gondoltam hogy hátha van rá valami készítmény amivel leápolhatom amíg el nem jutok az orvoshoz. Bármi tipp hogy mi lehet ez és mit kéne csinálnom vele?tegnap 15:37
1/2 anonim válasza:
Mivel nem biztos, hogy ez gomba, így vidd majd dokihoz, de addig is kend be JÓD vagy BETADINE anyaggal!
2/2 anonim válasza:
Atka is lehet. Én nem kisérleteznék, inkább várj holnapig, aztán vidd el dokihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!