BELA0201 kérdése:
Most szeretnék venni egy dzsungáriai törpehörcsögöt. Azt olvastam, hogy éjszaka elég hangosak. Ez mit jelent? Milyen hangoktól kell "tartani" és ezek mennyire hangosak?
Figyelt kérdés
2010. nov. 7. 13:40
1/4 anonim válasza:
rágják a ketrecet, rángatják. Am nem nyüszögésre kell gondolni. :) Aludni azért lehet tőlük. Ritkán volt mikor kiraktam őket a konyhába. De akkor nagyon elemükben voltak.
2/4 anonim válasza:
Neszezés, hogy mászkálnak, rendezkednek, tekerik a mókuskereket, rágják a rácsot vagy bármit ami erre a célre van bent. Nappal észre sem lehetne venni, de mivel éjjel teszik ezt, mikor tök csend van, minden nesz sokkal hangosabbnak tűnik.
Én mindig tudtam tőlük aludni.
3/4 anonim válasza:
nekem mostis van kettő és 7kicsi, és tudok töllük aludni..rágjáka ketrecet, kaparnak, esetleg ha nyikorog a kerekük...ezen kívülsemi extra
4/4 anonim válasza:
az alomban fötörnek, tologatják a tálkát, én nem tudtam tőlük aludni. sose tudtam megszokni őket, sokszor a fürdőszobában kötöttek ki xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!