21/23 anonim válasza:
20. "Ezért szeretem jobban az állatokat az embereknél" Igy már értem, hogy miért emberekre értelmezett megnevezést adsz állatnak. Ráadásul ez neked természetes. Egyébként azért tenyésztik mert ebböl hasznuk van. Nem az állat az értékes, hanem a pénz érte. Ugyanaz, mint a kutya szaporitoknál. Nálad ez is etikus kategoria ezek szerint. Persze, én vagyok a bunko és rosszindulatu szerinted. De ezeknek a tükrében számomra ez dicséret.
23/23 A kérdező kommentje:
21: Mi volt a kérdés? Az, hogy szerinted kinek mennyi haszna van az állatok eladásából , vagy hogy mi legyen a süni neve?
Ameddig nem tudsz érdemi választ adni, inkább maradj csendben.
jan. 1. 15:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!