Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Tengerimalac alá használhatok...

Tengerimalac alá használhatok szénát alomnak átmenetileg? A forgács mennyibe kerül állatkereskedésben?

Figyelt kérdés
2010. nov. 7. 08:35
 1/7 anonim ***** válasza:

Szénát ne, mert azt megeszik.

De szalmát nyugodtan.

Azthiszem egy 5 literes forgács 1000Ft körül van...

2010. nov. 7. 08:49
 2/7 anonim ***** válasza:
én asztalostól veszem 300ft egy nagy zsák, ami hónapokig elég.
2010. nov. 7. 08:59
 3/7 anonim ***** válasza:
Persze használhatsz, csak az nem olyan jó nedvszívó ezért hamar büdi lesz. De ha idejében takarítod nem lesz az. Meg még a másik gond, hogy megeheti a malacka a saját ....-jával együtt és hát az neki se túl jó.
2010. nov. 7. 09:25
 4/7 anonim ***** válasza:
Nyugodtan használhatsz alá szénát.Nekem most halt meg a tengerimalacom és néha én is azt használtam csak kb. 2 nap alatt büdi lett.Egy 2 literes forgács pedig 200 Ft körül van.:)
2010. nov. 7. 09:33
 5/7 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy mégsem kell, holnap megpróbálok venni forgácsot. Azért köszi!
2010. nov. 7. 18:08
 6/7 anonim ***** válasza:
pepe 15 literes forgács 400 ft (ilyen préselt, és kisebb forgácsok vannak benne, sztem ez a legjobb)
2010. nov. 10. 20:58
 7/7 A kérdező kommentje:
Vettem 300 ft-ért, nem tudom milyen, kb. 2 takarításhoz elég. Házit szoktunk használni, de apukám kórházban van és nem tud csinálni. :(
2010. nov. 11. 06:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!