Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Egy aranyhörcsögnek jó a...

Egy aranyhörcsögnek jó a 78x48x39 es ketrec?

Figyelt kérdés
mert hiába irtam be hogy 80x50 csak 78x48 as dobott be

#hörcsög #aranyhörcsög #hörcsög ketrec #szíriai aranyhörcsög #hörcsög kertec méret #mekkora ketrec kell egy aranyhörcsögnek?
dec. 12. 17:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
56%

Nem. Az a 2,56 négyzetcentiméter nagyon fontos a hörcsögnek. :)

Viccet félretéve, jó lesz.

dec. 12. 19:01
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

hát azon a 2-2 centin már nem múlik semmi...

Én inkább a futókerék miatt aggódnék, hogy rendesen belefér-e

Egy aranyhörcsögnek azért "illik" kb 30 cm átmérőjű kereket venni, és ez egy 39 cm magas ketrec, akkor ha a mehfelelően vastag alomréteget beleszámolod, lehet, hogy problémás lesz, akadni fog a kerék.

viszont ha futókorongot veszel, akkor szerintem befér

dec. 12. 19:01
 3/11 anonim ***** válasza:
84%

Az alapterület picit az ajánlott minimum alatt van, de elmegy.

Én inkább amiatt aggódnék, hogy hogy teszel bele megfelelő alomvastagság mellé 28+cm átmérőjű kereket

dec. 12. 19:17
 4/11 A kérdező kommentje:
hát ha 39 centis és a kerék pedig... nem olyan talpas hanem rögzithető a rácsokhoz olyan mint tudjátok aza alap kis 11cm-es amit sokan használanak (közben még roborovskynak is kevés) csak nem 11 cm es hanem 28
dec. 12. 19:39
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem a talpán múlik a gond. Azért egy aranynak kell alsó hangon 15-20 cm alomvastagság. Ha megoldod, hogy mindenütt, de a kerék alatt ne legyen, akkor is fennáll az, hogy alátúrja, akadni fog a kerék
dec. 12. 20:08
 6/11 anonim ***** válasza:
Inkább vegyél két nagy műanyag tárolódobozt, és kösd össze
dec. 13. 13:37
 7/11 A kérdező kommentje:
jó csak a talpa is ad magasságot plussz áltatalába az alom tál feléig vagy 2 3madáig van (tudod az alap alomtál az ha jól tudom sokszor ugyanakkora) 8-9 cm vastag szokott lenni azt olvastam hogy az úgy ahogy megfelelő
dec. 13. 14:17
 8/11 A kérdező kommentje:
a forgács 8-9
dec. 13. 14:18
 9/11 A kérdező kommentje:
plussz 1-2 cm kender alom
dec. 13. 14:19
 10/11 A kérdező kommentje:
meg lesz neki egy ásó sarok a sarokba általába 14 cm alom van és olyan 20 cm hosszúságban van az ,,ásó sarok''
dec. 13. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!