Lehet 18 alatt állatkereskedésbe venni állatot?
Szóval lehet hülye kérdés, de nem akarok úgy bemenni hogy ki küldenek. Egy kisebb városba lakok, és itt van egy kisebb állatkereskedés, ahol még kb 12 évesen vettem egy papagájt. Na de még mindig nem vagyok nagy korú, és Budapesten/Székesfehérváron szeretnék egy sünit venni. Sajnos szüleim nem jöhetnek velem mert hát titokban veszem.. de nem lesznek mérgesek! Azt tudom hogy tenyésztők nem adnák ki nekem, de az állatos boltba ki adják?
Egyébként útó szó, ne támadjatok hogy titokban veszem, minden kutatást kerestem már róluk, és nem az első 'titkos' állatom(már van patkány meg hörcsög)
Egy lelkiismeretes állatkereskedő csak akkor adja oda az állatot, ha biztos benne, hogy jó helyen lesz. Szóval remélhetőleg nem kapod meg így titokban.
Amúgy mit csinálsz addig amíg nem vagy otthon, de a szüleid igen? Elrejtése az ágy alá, vagy bezarod egy fiókba?
Nem tudják a szüleid, hogy a szobádban lakik egy patkány meg egy hörcsög? Ezt nem mondod komolyan! Téged gyermekvédelmi felügyelet alá kéne venni súlyos elhanyagolás miatt.
Amúgy meg nőj föl, már csak 2 év, és majd akkor lesz állatod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!