Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Fiú törpenyuszink bokánharap...

Fiú törpenyuszink bokánharap ha felveszek a szőnyegről egy nyuszibogyót, miért, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Azt olvastam, hogy kamasz, de ez akkor se elfogadható nem? Csak rákiabáltam, nem mozdultam, odébb ugrált.
nov. 21. 08:07
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
ivaros?
nov. 21. 09:02
 2/6 anonim ***** válasza:
90%
Ő nem kutya, nem rákiabálással neveljük. Zsákmányállatként mindenben a veszélyt keresi, ha rákiabálsz az okát érteni nem fogja, de rendesen halálra rémíted.
nov. 21. 09:19
 3/6 A kérdező kommentje:

Ivaros igen, nem fogom ivartalanítani, egyedüli állat.

Valamit csak értett belőle mert abbahagyta.

Ha már leírtad mit nem kellene, azt is írd le mit kéne csinálni ilyen helyzetben.

nov. 21. 12:17
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Majd fogod, amikor ivarérett lesz, és mindent elkezd jelölni....ill. neki is nyugodabb lesz az élete ha ivartalaníttatod.
nov. 21. 12:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Persze , csak tapasztalatból írtam jótanácsként ,a te nyuszid, úgyis te döntöd el.
nov. 21. 12:45
 6/6 A kérdező kommentje:

Nem fogom, nem ez a kérdés.

Ivartalan nyuszik is szoktak ilyeneket csinálni.

nov. 21. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!