Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Hogy szerettesem meg magam a...

Hogy szerettesem meg magam a nyiszijaimmal?

Figyelt kérdés
Van két nyuszim. Körülbelül 2 hónapja vannak nálam. Szoktam őket kézből etetni, simogatni őket, de odafigyelek arra is, ha nem szeretnék hogy piszkáljam őket. Még sincs meg az, amit sokan mondanak. Másoktól azt hallom, hogy ha meglátja őket a nyuszi már szalad is oda, meg együtt tv-znek/alszanak (vagyis magától felugrik ágyra/kanapéra a nyúl). Nálunk viszont olyan, mintha hiányozna a bizalom. Ha ki vannak engedve a ketrecből szabadon mászkálni és én a közelükbe megyek, egyből visszaszaladnak a ketrecükbe. Mivel tudnám elnyerni a bizalmukat?
tegnap 16:32
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
En halottam meglehet tanitani fogocskazni. Gondolom ha jol csinalja jutalom falat stb
tegnap 17:33
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet az előző gazda rosszul bánt velük. A szeretet es az idő mindent megold
tegnap 18:22
 3/6 A kérdező kommentje:
Előző gazdájuk nem igazán volt, egy kisállatkereskedèsből hoztam el őket. Bár tèny, hogy ott nem igazán foglalmoztak velük. Rossz volt látni, hogy mennyien voltak egy kis helyre bezsúfolva. Ezért is igyekszem megadni nekik minden, amit csak tudok, minden nap foglalkozok velük, ha itthon vagyok, szabadon mászkálhatnak
tegnap 18:42
 4/6 anonim ***** válasza:
80%
Meg fogod látni, hogy a sok pozitív energia amit rájuk fordítasz rád fog visszahatni, feltöltődsz lelkileg is. ❤️‍🩹
tegnap 18:53
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Mi is kereskedésből vettük őket, állítólag ilyen helyen nem szabad. Nem is lettek kezesek soha, cserébe még mindent szét is rágtak.
tegnap 19:50
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak ezt kell folytatni, ahogy most is csinalod es tobb ido kell. Ki fog ez alakulni. Meg egy kisallat konnyebben szokik ossze a gazdival, mintha ketten vannak mert igy lehet hogy elsosorban inkabb egymasban biznak. De idovel tuti kialakul ez. Tedd oket magad melle aludni meg tevezni, hogy szokjak. Aztan majd egyre jobban maguktol is igenyelni fogjak. 🙂
tegnap 20:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!