Kattogó hangokat tudnak kiadni a tengerimalacok?
Figyelt kérdés
Már második éjjel hallok valami kattogó hangokat a lakásban, nem is gondolnám feltétlenül, hogy élőlény adja ki, de mindig mikor felkelek az ágyból, abbamarad, és nem is tér vissza egy ideig, szóval ez alapján nem hiszem, hogy valami háztartási gép lenne. Férjem szerint biztos a tengerimalacok a másik szobában (más állatunk nincs a lakásban). Már másfél éve megvannak, de ilyen hangot még nem hallottam tőlük. Vijjognak, mikor éhesek, tudnak morogni, tudom milyen hangja van, amikor rágcsálnak valami fát, vagy amikor isznak, na ez egyikre se hasonlít. Szóval én kizárnám őket, de hátha. Tényleg egy ilyen kattogó hangot kell elképzelni, mint mikor be akarod gyújtani a gáztűzhelyet pl. Nekünk amúgy indukciós, így az se opció, hogy önálló életre kelt a tűzhely. 😃okt. 27. 10:49
2/3 anonim válasza:
Nem a fogukat kocogtatják? Ha konfliktusuk van egymással, vagy valami számukra nem tetsző külső inger van, akkor így mutathatják ki nemtetszésüket.
3/3 anonim válasza:
A kettesnek igaza van nekem is voltak malacaim és tényleg csinálják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!