Hogyan lehet egy hörcsögöt kézhez szoktatni?
Figyelt kérdés
Sziasztok nem rég kaptam egy hörcsögöt aki nem lehet több 3 hónaposnál megint a gyakori kérdésekhez fordulok mivel relatíve nem találok megfelelő választ a kérdésemre szóval már 1 hete van nálunk 1 hét alatt kB minden nap oda dugtam az orra elé a kezem hogy tudja ismerjen és szagolja meg és mindig beszéltem neki hogy szokja a hangom már meg tudtam simizni egy kicsit oda tettem a kezemet hogy számolja meg és utána tudtam neg simizni de tesóm és anyukám meg apukám amikor ki akarják venni vagy még simizni rájuk csipog vagy nem is tudom mijen hangot ad ki de rám nem csipog lehet ez azért van mivel lehet már kicsit bízik bennem aztán megprobáltam bele tenni a kezembe egy kicsit ételt és úgy kiegye belőle sikerült de bele harapott a kezembe nem fájt nem halálos szerintem azt hitte hogy kaja csak érdekelne hogy hogy kéne közelednem hozzá nap 24 órájában már megszokta de még nem annyira segítség S.O.Sokt. 2. 13:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!