Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Denevérrel kapcsolatban. ...

Denevérrel kapcsolatban. Vajon sikerült " elküldeni"?

Figyelt kérdés

szept. 11. 15:26
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Biztosan talál magának egy jó helyet. Én tervezem, de nálunk inkább a szomszéd fenyőfáján alszanak. A szomszéd háza táját jobban kedvelik. Bár hozzánk meg inkább enni járnak.

Nekem egyszer berepült a lakásba. Szegényke a cipőmbe bújt. A frászt hozta rám. Kiraktum egy biztos helyre. De csak reménykedem, hogy túlélte a találkozást a lábammal... Bár amikor kitettük még élt...

szept. 16. 21:47
 12/22 anonim ***** válasza:
Magától is elmegy.
okt. 8. 17:25
 13/22 A kérdező kommentje:

Még küzdünk...

Minden este leengedtem a redőnyt és nem jött.

Aztán úgy voltam vele hogy de jó, akkor hagyom a

redőnyt..

Visszajött...

okt. 29. 18:01
 14/22 anonim ***** válasza:
Be a lakásba?
okt. 29. 18:03
 15/22 A kérdező kommentje:
Kívül van a redőny tokja.
okt. 29. 19:34
 16/22 anonim ***** válasza:
Hívd fel a legközelebbi természetvédelmi felügyeletet, állatkertet. Mivel a denevér védett, így elmennek és elviszik biztonságos helyre. Minél előbb telefonálj, mert már hidegek az éjszakák, nem fog tudni új helyet találni télre, ha pedig nem tud nyugodtan pihenni akkor ott fog elpusztulni.
okt. 30. 09:33
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen nálam is volt. Én is féltem, hogy vissza fog jönni, és egész télen úgy kell majd hagyni neki a redőnyt, de aztán végül elment. Egy kicsit hiányzott is utána. Nekem nem fájt volna egy darabig nem használni a redőnyt, hogy nyugiban legyen, max egy kicsit kényelmetlen lett volna. De sajnos csak pár napig volt a vendégem. Nagyon kedves kis állat volt, főleg, amikor esténként cicergett.
nov. 3. 08:31
 18/22 A kérdező kommentje:

16#

Nem jönnek érte..

Tavalyelőtt takarítottam az ablakot és lehúztam a szúnyoghálót is

.. és nagy visítással kiesett egy denevér.

Akkor még nem nagyon ismertem ezeket a dolgokat.

Összeszedtem rongyokkal, bele tettem egy vödörbe és elkezdtem telefonálgatni. Végül az állatkertet hívtam fel, ott mondták hogy már

jön a jó idő, majd vigyem el ki tegyem ki egy fára.

Mivel felébresztettem meg kellett etetni , itatni.. és egy dobozban még altatni egy kis időre..

Zárt erkély van és ott volt.

Persze kesztyűvel és ruhával fogtam. Olyan nagy csámcsogással

falta a lisztkukacot.. olyan jót nevettünk rajta.

De.. nem szeretnék még egy ilyen élményt. Attól is félek hogy véletlen

ledarálom a redőnnyel.

Este mikor gondolom hogy már kiment, akkor leengedem a redőnyt.

nov. 4. 06:42
 19/22 anonim ***** válasza:

Tavasszal persze, hogy nem mennek érte, minek?

De most jön a tél! Ha nincs helye ahol aludjon, akkor el fog pusztulni.

nov. 4. 12:37
 20/22 anonim ***** válasza:
Vándorlás közben is behúzódnak átmenetileg, nemcsak hibernálódni. Akkor meg szerintem jobb, ha egy darabig csak megfigyeljük, mit csinál, és addig nem engedjük le a redőnyt. Mert simán lehet, hogy pár nap múlva fogja magát és elmegy, mint az enyém.
nov. 4. 13:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!