Görény ketrec! Mekkora legyen?
Figyelt kérdés
Nem tudom, nektek mekkora van?2010. nov. 2. 19:13
1/9 anonim válasza:
nekünk nagy van már, házilag gyártott fából készült 2 szintes tele csővel amibe tud bújkálni, a szintek le linóleumozva a tisztaság miatt,benne kakiláda :) matrac gyerekhuzat van rá varrva az van az aljába és rá egy pléd amit úgyszintén szeret.
méretét kb 150*60 mármint h keresztbe 60 szélességben 150 magasságban is olyan 150. és 1 görim van,
kezdetben egy szintes ketrece volt, de az csak tényleg alvásra volt jó, játékra nem igazából, csak még kicsi volt.
2/9 A kérdező kommentje:
oks köszi :)
2010. nov. 2. 19:29
3/9 anonim válasza:
barátom anyjának gyári ketrece volt a fürdőszobában.
kb 100x50x50-es , egymás tetején kettő, és abba volt 2 göri.
De ő napi 1x kiengedte őket a szobában rohangászni, 1-2 órára, aztán kajával este becsalogatta, és így mentek utána a görik, nagyon jólneveltek voltak :)
4/9 anonim válasza:
5/9 A kérdező kommentje:
oks , ha kép is lenne
2010. nov. 2. 21:19
6/9 anonim válasza:
7/9 A kérdező kommentje:
Ok, a képet annak mondtamaki minden áron el próbálja adni a ketrecét
2010. nov. 3. 10:14
8/9 anonim válasza:
az enyém 190 magas 150hosszu és 60 széles 2 emeletes. garázsba csináltuk ezt meg. csak este van bent, amikor felébredek hozom is be a lakásba. csövek nem nagyon férnek bele de majd 1 kis átalakítás után lesz hely neki.
9/9 anonim válasza:
Ezt amit küldtem képet olyanom van azt már eladásra szántam csak idáig nem kelt el. Most a nyulamat tartom benne, de nem sokáig lassan szabadon engedem,mert mezei a drágám. 15,000-ért vettem , de 10,000-ért eladom, ha kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!