Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Melyik hónapban hibernálnak a...

Melyik hónapban hibernálnak a hörcsögök?

Figyelt kérdés
2010. nov. 2. 15:17
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

koszi a valaszokat.rendesek vagytok :(

talan ha hagynam egy kicsit meg a melegben?

es mondjuk holnap "temetnem" el?

2010. nov. 2. 15:43
 12/27 anonim ***** válasza:
Hát ha látsz rajta minimális életjelet akkor hagyd a melegen picit még ha nem akkor megadta magát:S mennyi idős volt?mert a hörcsögök nem élnek sajna sokáig.A párom hörcsöge mielőtt meghalt olyan volt mint aki megöregedett,púpos lett picit és a szőre is más volt valamint lefogyott.
2010. nov. 2. 15:46
 13/27 anonim ***** válasza:
Jaj.
2010. nov. 2. 15:47
 14/27 A kérdező kommentje:

tavaly vettuk kb. ilyenkor...

de teljesen egezseges volt.

2010. nov. 2. 15:56
 15/27 anonim ***** válasza:

Huhh,nem ám élve eltemeted szegénykét :(

Enyém is egyszer! tecchalott" volt.

2010. nov. 2. 16:00
 16/27 anonim ***** válasza:
Nekem a tesóm a hasára rakta a kis hörcsögöket, akik már "elaludtak" és felkelteeek! Szerintem simogasd,dörgöld gyengéden, talán felkel...Ha nem akkor nagyon sajnálom... Em az én kis hörim is elpusztult...:'( 2 napon át szomorkodtam utána...
2010. nov. 2. 16:04
 17/27 A kérdező kommentje:

koszi a tanacsokat :)

sajnalom :(

en is allandoan ki keszulok :(

2010. nov. 2. 16:14
 18/27 anonim ***** válasza:

15:33-as vagyok!

Még ne temesd el! tartsd meleg helyen, és simogasd. :(Lehet, hogy feléled!

HA nem akkor nagyon sajnálom :(((

2010. nov. 2. 16:17
 19/27 anonim ***** válasza:

Uh...

Egyszer egy ismerősömék áthívtak, hogy szerintem mi baja lehet a hörcsögnek. Össze volt görnyedve, merev és hideg volt. Tényleg döglöttnek nézett ki, viszont lehetett érezni, hogy ver a szíve, bár nem olyan gyorsan, mint általában szokott. Kézbe vettem, dörgöltem finoman, negyed órán belül "életre kelt". Kiderült, hogy a pincében tartották(késő ősszel).

Szóval ha lenne rendesen hideg-meleg időszak, akkor hibernálnának, úgy mint a természetben. De mivel szobaállat, ezért nincs rá szükség.

2010. nov. 2. 17:12
 20/27 anonim ***** válasza:
Mindegy, csak menjen a hőmérséklet 16 fok alá. ha egy légkondival 16 fok alá hűtött szobába teszed pl. akkor is beindulhat. de ez veszélyes, belepusztulhatnak.
2010. nov. 2. 19:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!